خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » بروک گوشت ترکی+اموزش پخت پیتزا ترکی+عکس
 modiseh 

بروک گوشت ترکی+اموزش پخت پیتزا ترکی+عکس

بورک معروف ترین و محبوب ترین غذای ترکیه ای است که شکل و ظاهری شبیه پیتزا دارد و شاید به خاطر همین هم هست که میان جوان تر ها طرفداران زیادی دارد. در این بورک مرغ و فلفل دلمه ای دو ماده اصلی هستند. بپزید و لذت ببرید.

بورک مرغ و فلفل دلمه‌ای
بروگ گوشت ترکی+اموزش پخت پیتزا ترکی+عکس

مواد لازم برای ۶ نفر

  • ۳ پیمانه آرد
  •  ۳۰۰ گرم مرغ چرخ شده
  • ۲/۱ پیمانه ماست رقیق
  •  ۱ ق س رب گوجه فرنگی
  • ۵ ق س روغن مایع
  •  ۱ پیمانه جعفری خرد شده
  • ۱ ق س پودر خمیرترش
  •  ۲ ق س پنیر پیتزا
  • ۱ ق م شکر
  •  ۲/۱ پیمانه فلفل قرمز دلمه ای ریز خرد شده
  • ۲/۱ پیمانه آب
  • ۲/۱ پیمانه فلفل سبز دلمه ای ریز خرد شده
  • ۱ ق م نمک
  • کمی پودر آویشن، نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱٫ فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. قالب را کمی چرب کنید. در اینجا از قالب ۲۳ سانتی متری استفاده شده است. آرد را داخل  یک کاسه بریزیدو نمک را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید و وسط آن را  با دست گود کنید.

۲٫ حالا در گودی  وسط آرد، شکر، پودر خمیر ترش، روغن، ماست و آب را بریزید  وشروع کنید به  جمع کردن خمیر  با نوک انگشتان . مواد را خوب ورز دهید تا خمیر خوبی حاصل شود. بعد خمیر را داخل قالب پهن کنید.

۳٫ مرغ را در کاسه ای بریزید و  به آن جعفری، رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای ، نمک ، فلفل و پودرآویشن را اضافه کنید و  خوب ورز دهید تا یکدست شود. حواستان به خمیر باشد زیرا باید آن را خوب ورز بدهید.

۴٫ مواد بالا را روی خمیر کاملا پهن کنید و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از پایان این مدت ظرف را از فر بیرون آورید و پنیر پیتزا را روی غذا بریزید.

۵٫ حالا ظرف را دوباره به مدت یک دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود. بعد از آب شدن پنیر، ظرف را بیرون آورید و  غذا را برش بزنید و سرو کنید.

نکته :

اگر برای پخت بورک عجله دارید و چیزی هم به افطار نمانده، می‌توانید از خمیر آماده پیتزا استفاده کنید.

بروک گوشت ترکی+اموزش پخت پیتزا ترکی+عکس

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>