• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » بورک گوشت+اموزش غذا های سنتی+عکس

    بورک گوشت+اموزش غذا های سنتی+عکس

    مواد لازم

    •    ۲ عدد خمیر یوفكا

    •    ۲۰۰ گرم گوشت چرخ كرده

    •    ۱ عدد پیاز

    •    ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

    •    پنیر پیتزا

    •    نصف پیمانه شیر یا ماست

    •    ۱/۳ پیمانه روغن مایع

    •    ۱ عدد تخم‌مرغ

    •    نمك و فلفل

    بورک گوشت+اموزش غذا های سنتی+عکس

    طرز تهیه

    ۱٫    روغن را در تابه گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده را به همراه رب، نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه اضافه کنید. آنها را ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته شوند.

    ۲٫    خمیرهای یوفکا را به ۴ قسمت تقسیم کنید و کنار بگذارید.

    ۳٫    در یک کاسه، سفیده تخم مرغ، ماست یا شیر را همراه با روغن مایع با هم مخلوط كنید. با قلم‌مو، از مخلوط تخم مرغ روی سطح یوفکاها بمالید. در قسمت پهن خمیر یک یا دو قاشق غذاخوری مایه گوشت قرار دهید. کمی پنیر موزارلا روی آنها بپاشید و سپس خمیر را لوله ای جمع کنید. سپس آن را به شكل حلزونی به دور خودشان بپیچانید. همه بورک ها را به همین شکل تهیه کنید.

    ۴٫    سینی فر را با روغن چرب کنید. بورك هایی كه به شكل گل در آمده را در سینی فر بچینید. با قلم‌مو از مخلوط شیر روی آنها بمالید و درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

    بورک گوشت+اموزش غذا های سنتی+عکس
    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب معدن کار زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیبر نوری
  • خرید کتاب زبان شناسی زبان اصلی
  • خرید کتاب های آموزش از آمازون
  • دانلود منابع مرجع ریه و تنفس
  • دانلود منابع مرجع نرم افزار آفیس
  • کتب ماهیگیری زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های گیاه شناسی
  • منابع اورجینال زیست فناوری
  • خرید کتاب زبان اصلی زبان مدلسازی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>