اطلاعیه سایت
مطبل لبنانی+طرز تهیه غذا های لبنانی+عکس
مواد لازم
• یك كیلوگرم بادمجان
• سه قاشق سوپخوری ارده
• نصف پیمانه آب لیموترش
• نصف پیمانه روغن زیتون
• پودر فلفل قرمز و نمک
طرز تهیه
۱٫ بادنجان را كباب کنید. پوست آنها را بگیرید و بكوبید یا در مخلوطكن بریزید. ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کنید و كمی نمك بزنید. دو قاشق غذاخوری روغن هم اضافه و مخلوط كنید.
۲٫ مواد را داخل ظرف بریزید. وسط آن را گود كنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را میتوانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل كنید.
مطبل لبنانی+طرز تهیه غذا های لبنانی+عکس
اشتراک گذاری مطلب