خانه » آشپزی و تغذیه » مطبل لبنانی+طرز تهیه غذا های لبنانی+عکس
 modiseh 

مطبل لبنانی+طرز تهیه غذا های لبنانی+عکس

آموزش پخت چند غذای عربی و لبنانی با طعمی خاصی

مطبل لبنانی+طرز تهیه غذا های لبنانی+عکس

 

مواد لازم

 

•    یك كیلوگرم بادمجان

•    سه قاشق  سوپخوری ارده

•    نصف پیمانه آب لیموترش

•    نصف پیمانه روغن زیتون

•    پودر فلفل قرمز و نمک

 

طرز تهیه

۱٫    بادنجان‌ را كباب کنید. پوست آنها را بگیرید و بكوبید یا در مخلوط‌كن بریزید. ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کنید و كمی نمك بزنید. دو قاشق غذاخوری روغن هم اضافه و مخلوط كنید.

 

۲٫    مواد را داخل ظرف بریزید. وسط آن را گود كنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل كنید.

مطبل لبنانی+طرز تهیه غذا های لبنانی+عکس

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>