خانه » آشپزی و تغذیه » فلافل لبنانی+اموزش پخت فلافل عربی+عکس
 modiseh 

فلافل لبنانی+اموزش پخت فلافل عربی+عکس

آموزش پخت چند غذای عربی و لبنانی با طعمی خاصی

فلافل لبنانی+اموزش پخت فلافل عربی+عکس

 

مواد لازم

•    ۳۸۰  گرم باقلای خشک

•    ۳۸۰ گرم نخود

•    ۲ حبه سیر درشت کوبیده

•    یک عدد پیاز درشت ( ریز خرد شده)

•    ۴ عدد بزرگ پیازچه ( ریز خرد شده)

•    یک عدد فلفل سبز قلمی تند ( ریز خرد شود)

•    یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

•    ۳ قاشق غذاخوری آرد

•    یک فنجان جعفری خرد شده

•    یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز

•    ۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز

•    نمک و فلفل

•    روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه

۱٫    باقلا و نخود را از قبل خیس کنید. سپس آنها را پوست بگیرید با گوشت‌کوب یا در مخلوط‌کن به طور کامل خرد کنید. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا نرم و پوره شوند. مخلوط را یک ساعت کنار بگذارید.

۲٫    پس از استراحت مایه، گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط بر دارید و به صورت گلوله های کوچک در دست شکل دهید.

۳٫    آنها را در سینی بچینید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.

فلافل لبنانی+اموزش پخت فلافل عربی+عکس

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>