• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » فلافل لبنانی+اموزش پخت فلافل عربی+عکس

    فلافل لبنانی+اموزش پخت فلافل عربی+عکس

    آموزش پخت چند غذای عربی و لبنانی با طعمی خاصی

    فلافل لبنانی+اموزش پخت فلافل عربی+عکس

     

    مواد لازم

    •    ۳۸۰  گرم باقلای خشک

    •    ۳۸۰ گرم نخود

    •    ۲ حبه سیر درشت کوبیده

    •    یک عدد پیاز درشت ( ریز خرد شده)

    •    ۴ عدد بزرگ پیازچه ( ریز خرد شده)

    •    یک عدد فلفل سبز قلمی تند ( ریز خرد شود)

    •    یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

    •    ۳ قاشق غذاخوری آرد

    •    یک فنجان جعفری خرد شده

    •    یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز

    •    ۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز

    •    نمک و فلفل

    •    روغن برای سرخ کردن

    طرز تهیه

    ۱٫    باقلا و نخود را از قبل خیس کنید. سپس آنها را پوست بگیرید با گوشت‌کوب یا در مخلوط‌کن به طور کامل خرد کنید. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا نرم و پوره شوند. مخلوط را یک ساعت کنار بگذارید.

    ۲٫    پس از استراحت مایه، گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط بر دارید و به صورت گلوله های کوچک در دست شکل دهید.

    ۳٫    آنها را در سینی بچینید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.

    فلافل لبنانی+اموزش پخت فلافل عربی+عکس

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع تدارکات
  • کتاب خارجی معروف
  • خرید کتاب های پزشکی زنان و زایمان از آمازون
  • کتب صنعت سیمان زبان اصلی
  • کتب عکس زبان اصلی
  • کتاب های زیباشناسی اورجینال
  • دانلود منابع مرجع فن آوری های نفت و گاز
  • کتب تحلیل زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع بوم شناسی
  • دانلود فایل های زبان اصلی مترولوژی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>