اطلاعیه سایت
فلافل لبنانی+اموزش پخت فلافل عربی+عکس
مواد لازم
• ۳۸۰ گرم باقلای خشک
• ۳۸۰ گرم نخود
• ۲ حبه سیر درشت کوبیده
• یک عدد پیاز درشت ( ریز خرد شده)
• ۴ عدد بزرگ پیازچه ( ریز خرد شده)
• یک عدد فلفل سبز قلمی تند ( ریز خرد شود)
• یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
• ۳ قاشق غذاخوری آرد
• یک فنجان جعفری خرد شده
• یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
• ۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
• نمک و فلفل
• روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
۱٫ باقلا و نخود را از قبل خیس کنید. سپس آنها را پوست بگیرید با گوشتکوب یا در مخلوطکن به طور کامل خرد کنید. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا نرم و پوره شوند. مخلوط را یک ساعت کنار بگذارید.
۲٫ پس از استراحت مایه، گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط بر دارید و به صورت گلوله های کوچک در دست شکل دهید.
۳٫ آنها را در سینی بچینید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.
فلافل لبنانی+اموزش پخت فلافل عربی+عکس