• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه کیش لورن فرانسوی+اشپزی اروپایی+عکس

    طرز تهیه کیش لورن فرانسوی+اشپزی اروپایی+عکس

    طرز تهیه کیش لورن, درست کردن کیش لورن

    طرز تهیه  کیش لورن فرانسوی+اشپزی اروپایی+عکس

    کیش لورن یک غذای معروف فرانسوی است

    مواد لازم برای خمیر:

    آرد  ۳۰۰ گرم
     کره  ۱۰۰ عدد
     تخم مرغ کامل  ۱ عدد
     آب سرد ۳ قاشق سوپخوری
     روغن مایع ۱۰۰ میلی لیتر
    نمک ۴/۱ قاشق چایخوری
    ماست ۲ قاشق سوپخوری

    مواد لازم برای داخل کیش:

     ژامبون مرغ ۴۰۰ گرم
    پنیر ورقه زرد (پنیر تست) ۱۰ ورقه
     پنیر خامه ای  ۱۵۰ گرم
     تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
    خامه  ۲۰۰ میلی لیتر
    جعفری خرد شده به میزان لازم
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

    طرز تهیه کیش لورن (غذای معروف فرانسوی):
    قبل از هر کاری رول های پنیر زرد را آماده می کنیم. یک ورق پنیر را روی سطح کار پهن می کنیم و روی آن را با کارد پنیر خامه ای مالیده و مقداری جعفری خرد شده می پاشیم. سپس ورقه پنیر را لوله کرده، یک ورقه دیگر به همین صورت آماده کرده، لوله قبلی را کنار این ورقه می گذاریم و به دور آن می پیچیم تا قطورتر شود. پنج تا از این رول ها را آماده می کنیم و نیم ساعت در یخچال نگه می داریم تا سفت تر شود سپس به صورت حلقه ای برش می دهیم.

    ابتدا آرد را در کاسه ای گود ریخته و حدود نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم تا برای خمیر کردن خنک باشد. برعکس کره را از یخچال بیرون می گذاریم تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.

    سپس کره را تکه تکه میان آرد گذاشته و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد می دهیم تا ماسه ای شکل شود.
    در ظرفی دیگر تخم مرغ، آب، روغن مایع، ماست و نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی به هم می زنیم تا یکدست شود.

    مایع را به مواد آرد اضافه کرده و همه را با هم شروغ به خمیر کردن می کنیم. کمی ورز می دهیم تا خمیر را به صورت یک گلوله منسجم شود. سپس روی خمیر را با یک دستمال پارچه ای پوشانده و حدود یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم تا به حالت مطلوب برسد.

    سپس یک قالب تارت یا قالب کمربندی به قطر ۲۷ تا ۳۰ سانتی متر یا ۴ گوش به ضلع ۲۴ سانتیمتر در نظر می گیریم. قالب احتیاجی به چرب کردن ندارد. خمیر را داخل قالب پهن کرده و سطح خمیر را توسط ابزار مخصوص یا چنگال سوراخهایی ایجاد می کنیم تا خمیر در فر پف نکند. سپس قالب را روی پنجره وسط فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانیتگراد گرم کرده ایم، به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم و از فر خارج می کنیم. سپس ژامبون ها را رشته کرده، پنیر خامه ای را روی خمیر می مالیم و ژامبون ها را روی آن پخش می کنیم.

    در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها، خامه، نمک و فلفل را توسط همزن دستی آنقدر می زنیم تا صاف و یکدست شود. مخلوط حاصل را روی خمیر و ژامبون می ریزیم سپس پنیرهای تست آماده شده روی آن می چینیم و به مدت ۴۵دقیقه تا یک ساعت داخل فر که از قبل گرم کرده ایم می پزیم.

    برای تزیین می توانیم از مقداری پنیر خامه ای که نرم کرده ایم استفاده کنیم. آن را داخل قیف می ریزیم و لبه های تارت را با آن فرم می دهیم. مروارید خوراکی و رول های پنیر زرد را برای تزیین فراموش نکنید.

    کیش لورن quiche lorraine یک غذای معروف فرانسوی می باشد.کیش لورن را می توان با سس های مختلف بسته به سلیقه میل نمود.

    طرز تهیه  کیش لورن فرانسوی+اشپزی اروپایی+عکس

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های ابتدایی از آمازون
  • کتاب های فقه اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی طب جایگزین
  • کتب کتابخانه وAPI زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ترکیبیات
  • خرید کتاب زبان اصلی کلیه و اورولوژی
  • دانلود منابع مرجع اخلاق کسب و کار
  • کتب محاسبات ریاضیات زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی الکتریک و الکترونیک هواپیما
  • خرید کتاب آناتومی و فیزیولوژی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>