خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » اموزش پخت اشکنه خراسانی+غذا های سنتی ایرانی+عکس
 modiseh 

اموزش پخت اشکنه خراسانی+غذا های سنتی ایرانی+عکس

اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می شود. این غذا تاریخچه ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است. اشکنه غذای ارزان و کاملی است که در مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آماده می شود. مخصوصا زمانی که فرصتی برای تدارک نهار نداریم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و در عین حال ساده را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه اشکنه معمولی

اشکنه,آبگوشت فوری

اموزش پخت اشکنه خراسانی+غذا های سنتی ایرانی+عکس

طرز تهیه اشکنه

 مواد لازم برای ۶ نفر:
پیاز=۲ تا ۳ عدد
روغن=۱۰۰ گرم(۲/۱ لیوان سرخالی)
تخم مرغ=۳ تا ۴ عدد
شنبلیله خشک و نرم=یک قاشق سوپخوری
آرد=۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه(در صورت تمایل)=یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی

طرز تهیه :
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

اموزش پخت اشکنه خراسانی+غذا های سنتی ایرانی+عکس

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>