اطلاعیه سایت
آموزش درست کردن ژله ی نان بربری/ سریع و راحت
دسر_ژله_نان_بربری
یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کرده بعد که کمی سرد شد وبه دمای محیط رسید با یک بسته خامه ی صبحانه خوب مخلوط میکنیم وکمی هم وانیل وآب زعفران اضافه میکنیم کف ظرف بیضی شکل یا مستطیلی را سلفون کشیده و مایه دسر را کف ظرف ریخته و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال میگذاریم بعد که کاملا دسر بسته شد به وسیله ی لبه ی یک کارد تیز که کمی داغ شده باشد شیار هایی به شکل نان بربری روی دسر ایجاد میکنیم سپس با استفاده از قلم مو ظریف ومقداری آب کاکائو وآب زعفران روی دسر را سایه روشن رنگ آمیزی کرده تا به رنگ نان بربری در آید ودر مرحله ی آخر روی دسر کمی کنجد میپاشیم.
میتوان از ژله اناناس وبستنی بجای الورا وخامه استفاده کرد
آموزش درست کردن ژله ی نان بربری/ سریع و راحت
اشتراک گذاری مطلب