اطلاعیه سایت
در این بخش می پردازیم به سالاد آلزاس فرانسوی. سركه را روی آن بدهيد و نمك و فلفل بپاشيد و بگذاريد خنك شود، سپس در يخچال بگذاريد تا ببندد. اين سالاد را گرم هم می خورند…
سالاد آلزاس +اموزش اشپزی+سالاد فرانسوی با طعمی جالب+طرز تهیه سالاد آلزاس فرانسوی+عکس
موادلازم :
سیب زمینی پخته، پوست شده و نگینی شده ۱ کیلو
آب مرغ یا آب قلم ۱ پیمانه
لبو ی کوچک رنده شده ۱عدد
تخم مرغ آب پز سفت ۲ عدد
خیار شور خورد شده ۱عدد
جعفری ساطوری شده ۲-۳ شاخه
سس مایونز ۱ پیمانه
سرکه ۱قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
سالاد آلزاس +اموزش اشپزی+سالاد فرانسوی با طعمی جالب+طرز تهیه سالاد آلزاس فرانسوی+عکس
طرز تهیه :
سيب زمينی را در ظرف سالاد بريزيد و آب مرغ يا آب قلم داغ و سس مايونز و سركه را روی آن بدهيد و نمك و فلفل بپاشيد و بگذاريد خنك شود. سپس در يخچال بگذاريد تا ببندد. اين سالاد را گرم هم می خورند.
سالاد آلزاس +اموزش اشپزی+سالاد فرانسوی با طعمی جالب+طرز تهیه سالاد آلزاس فرانسوی+عکس