اطلاعیه سایت
کیک گردویی دورنگ
تخم مرغ ۳عدد
شیر ۱لیوان
روغن نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ق غ
شکر ۱ لیوان
ارد تقریبا ۲/۵لیوان
پودر کاکائو یا زعفران به دلخواه(من زعفران زدم۱ق غ حل شده)
وانیل کمی
شربت کارامل به دلخواه ۱ق غ(آب و شکر جوشیده یا عسل)
کنجد برا تزیین
آموزش تهیه کیک گردویی دورنگ
تخم مرغ رو با وانیل زده سپس شربت اضافه بعد شکر را میزنیم روغن رو کم کم اضافش میکنیم شیر رو ولرم میکنیم میتونیمم نکنیم bpرو اضافش میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم.دست اخر ارد رو اروم اروم اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم تا یکدست بشه .
مواد رو دو قسم میکنیم پودر کاکائو مخلوطش کرده با مغز گردو های درشت خورد شده البته اینا دلبخواهیه.
تو قالب کمی از مواد سفید و کل موادکاکائویی و دوباره بقه مواد سفید رو میریزیم.
البته من نصف مواد رو تو قالب چرب داغ ریختم بعد باقی مانده را زعفرونی کرده و یکنواخت روی اونا ریختم .آخر هم خلال بادام ریختم.
فر رو از اول که کارو شروع کردم با ۱۸۰درجه روشن کردم و حالا هم با همون دما ۴۵ دقیقه پختم .البته بسته به فر فرق میکنه.
این کیک بسیار ترد و پوک و خوش پف و خوشمزه است و عطر دل انگیزش فضارا تا مدتها پر میکند.
آموزش تهیه کیک گردویی دورنگ