• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » آموزش تهیه کیک گردویی دورنگ

    آموزش تهیه کیک گردویی دورنگ

    کیک-دورنگ

    کیک گردویی دورنگ

    تخم مرغ ۳عدد
    شیر ۱لیوان
    روغن نصف لیوان
    بکینگ پودر ۱ق غ
    شکر ۱ لیوان
    ارد تقریبا ۲/۵لیوان
    پودر کاکائو یا زعفران به دلخواه(من زعفران زدم۱ق غ حل شده)
    وانیل کمی
    شربت کارامل به دلخواه ۱ق غ(آب و شکر جوشیده یا عسل)
    کنجد برا تزیین
    آموزش تهیه کیک گردویی دورنگ

    تخم مرغ رو با وانیل زده سپس شربت اضافه بعد شکر را میزنیم روغن رو کم کم اضافش میکنیم شیر رو ولرم میکنیم میتونیمم نکنیم bpرو اضافش میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم.دست اخر ارد رو اروم اروم اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم تا یکدست بشه .
    مواد رو دو قسم میکنیم پودر کاکائو مخلوطش کرده با مغز گردو های درشت خورد شده البته اینا دلبخواهیه.
    تو قالب کمی از مواد سفید و کل موادکاکائویی و دوباره بقه مواد سفید رو میریزیم.
    البته من نصف مواد رو تو قالب چرب داغ ریختم بعد باقی مانده را زعفرونی کرده و یکنواخت روی اونا ریختم .آخر هم خلال بادام ریختم.
    فر رو از اول که کارو شروع کردم با ۱۸۰درجه روشن کردم و حالا هم با همون دما ۴۵ دقیقه پختم .البته بسته به فر فرق میکنه.
    این کیک بسیار ترد و پوک و خوش پف و خوشمزه است و عطر دل انگیزش فضارا تا مدتها پر میکند.

    آموزش تهیه کیک گردویی دورنگ

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های همایش ها اورجینال
  • منابع اورجینال ارتباط از راه دور
  • منابع اورجینال زیست فناوری
  • هاردکپی کتاب های موسیقی
  • هاردکپی کتاب های بقاء
  • خرید کتاب زبان اصلی فن آوری
  • خرید کتاب زبان اصلی جراحی
  • منابع اورجینال ترمودینامیک و مکانیک آماری
  • خرید کتاب زبان اصلی جراحی قلب عروق
  • خرید کتاب های گوارش از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>