• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه سوپ ذرت و قارچ

    آموزش تهیه سوپ ذرت و قارچ

    soup_gharch_zorat
    آموزش تهیه سوپ ذرت و قارچ

    مواد لازم:
    کنسرو ذرت:۲ قوطی، ۸۰۰ گرم
    روغن مایع:۴ قاشق غذاخوری
    پیاز سفید متوسط:یک عدد، نگینی شده
    سیر:۲ حبه، رنده شده
    فلفل سفید:یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
    نمک و فلفل:به میزان لازم
    آب مرغ:یک و نیم لیتر
    خامه:یک دوم پیمانه
    قارچ:مقداردلخواه
    آموزش تهیه سوپ ذرت و قارچ

    طرز تهیه:

    روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید. سیر و پودر فلفل سفید وقارچ را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.

    سه چهارم ذرت را به قابلمه اضافه کنید و پس از ۳ دقیقه آب مرغ را به آن بیفزایید. هنگامی که سوپ به جوش آمد، شعله را کم کرده و در آن را ببندید. سوپ را ۲۰ دقیقه بپزید.

    به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. ذرت باقیمانده را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. چند دقیقه قبل از سرو خامه را بیفزایید و مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف بکشید.

    ✔️نکات تکمیلی در مورد سوپ ذرت
    سوپ ذرت جزو سوپ میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد . سوپ ذرت را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
    آموزش تهیه سوپ ذرت و قارچ

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیبر نوری
  • خرید کتاب زبان اصلی ادبیات علمی محبوب
  • منابع اورجینال رمزنگاری در ساختمان داده
  • خرید کتاب زبان اصلی فرانسه
  • خرید کتاب های دندانپزشکی از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی پردازش سیگنال
  • منابع اورجینال علوم قانونی
  • خرید کتاب ساخت و ساز زبان اصلی
  • منابع اورجینال تئوری نسبیت و گرانش
  • خرید کتاب های داستان از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>