• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » طرزتهیه کوفته بادمجان

    طرزتهیه کوفته بادمجان

    images

    طرزتهیه کوفته بادمجان

    مواد لازم :
    بادنجان : دو عدد
    جعفری : ربع لیوان
    تخم مرغ : یك عدد
    آرد سوخاری : ربع لیوان
    پارمزان : یك چهارم لیوان
    اورگانو یا آویشن : ۱ ق چ
    پودر پیاز : ربع ق چ
    فلفل قرمز : مقداری
    آب لیمو : ۲ ق غ

    برای فیلینگ :
    گردو : نصف لیوان
    پنیر چدار : ۱۰۰ گرم

    برای كاور :
    آرد : ۲ ق غ
    تخم مرغ : ۱ عدد
    آرد سوخاری : ۲ ق غ
    طرزتهیه کوفته بادمجان

    طرز تهیه :
    پنیر چدار رو رنده میكنیم
    گردو ها و چدار رو توی بلندر میریزیم و بلند میكنیم
    اگر چدار ندارید یا با شوریش مشكل دارید از پنیرهای دیگه مثل گودا استفاده كنید
    بادنجانها رو حلقه می كنیم
    نمك میزنیم و توی آبكش به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا آب بندازه و تلخیش از بین بره
    با دستمال كاغذی آشپزخونه بادنجانها رو خشك می كنیم
    توی سینی فر قرار داده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا كبابی شن
    بادنجانها و جعفری و آرد سوخاری و پارمزان و اورگانو و پودر پیاز و فلفل قرمز و یك عدد تخم مرغ و آب لیمو رو توی بلندر میریزیم.
    چند تا پالس میزنیم تا مخلوط شن
    ولی نه زیاد كه كاملا له شه یعنی تیكه های كوچیك بادنجان باید دیده شه.
    دستهامون رو خیس میكنیم
    اندازه یك گردوی درشت از خمیر بادنجان برمیداریم و كف دست پهن میكنیم
    مقداری از مخلوط پنیر و گردو رو روش قرار میدیم
    به همون اندازه از خمیر بادنجون روش میذاریم و با انگشتان خیس خوب درزهاش رو میگیریم و كف دست میغلتونیم . طوری كه فیلینگ كاملا با مخلوط بادنجون پوشونده بشه
    نكته :
    كمك میشه اگر دستمون رو مرتب خیس كنیم و اینكار مانع از چسبیدن مواد به دستهامون میشه
    سه تا كاسه رو جلو رومون میذاریم. توی یكی آرد دومی تخم مرغ و سومی آرد سوخاری
    تخم مرغ رو با چنگال كمی هم میزنیم تا باز شه
    گلوله های كوفته رو توی كاسه آرد میندازیم و كاسه رو میچرخونیم تا كل سطح كوفته با آرد پوشونده شه
    حالا كوفته رو توی تخم مرغ میندازیم و با چنگال توی كاسه تكونش میدیم تا كل سطحش به تخم مرغ آغشته شه
    كوفته رو توی كاسه آرد سوخاری میندازیم
    كاسه رو میچرخونیم تا كوفته با آرد سوخاری كاور شه
    دونه دونه كوفته ها رو توی حمام روغن سرخ كرده و روی دستمال كاغذی آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته شه
    حرارت روغن نباید زیاد باشه تا كوفته ها فرصت داشته باشن كه مغزپخت شن . اگر حرارت خیلی بالا باشه كاور كوفته ها سریع طلایی میشه بدون اینكه خوب بپزه پس حرارت رو تنظیم كنید.
    در صورتی كه با شوری پنیر میونه خوبی ندارید میتونید پارمزان رو كم كنید و به جای چدار از پنیر خامه ای یا پنیر پیتزا استفاده كنید
    میتونید با نون یا برنج یا پاستا سرو كنيد

    طرزتهیه کوفته بادمجان

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع فن آوری های نفت و گاز
  • دانلود فایل های زبان اصلی جراحی پلاستیک
  • دانلود منابع مرجع اخلاق کسب و کار
  • منابع اورجینال سبک شناسی
  • هاردکپی کتاب های واترمارک در ساختمان داده
  • منابع اورجینال تجهیزات صنعتی و فن آوری
  • کتاب های همایش ها اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی علوم فضایی
  • کتب ماهیگیری زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی پردازش سیگنال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>