• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه گراتن بامیه

    آموزش تهیه گراتن بامیه

    آموزش تهیه گراتن بامیهطرز تهیه گراتن بامیه

    طرز تهیه گراتن بامیه

    طرز تهیه گراتن بامیه _ نُقل خبر : به نقل از مجله زندگی ایده آل – مانی یزدان پرست: گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده میشود. در این مطلب طرز تهیه گراتن بامیه را به شما آموزش داده ایم.

    مواد لازم گراتن بامیه:

    • بامیه تازه و ریز: یک کیلوگرم
    • پیاز متوسط: یک عدد
    • گوجه فرنگی: ۵ تا ۶ عدد
    • سیر: یک بوته
    • گوشت مغز ران گوساله: ۵۰۰ گرم
    • رب: دو قاشق غذاخوری
    • سس سالسا: دو قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل: به میزان لازم
    • روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
    • زردچوبه: دو قاشق چایخوری
    • سس بشامل: یک واحد طبق دستور ذکر شده
    • پنیر پیتزای رنده شده (ایتالیایی): به میزان لازم

    گراتن بامیه

    طرز تهیه گراتن بامیه

    طرز تهیه گراتن بامیه : ابتدا گوشت را خرد کرده و با کمی روغن کاملا سرخ می‌کنیم. سپس دو تا سه حبه از سیر را پوست کنده و کنار می‌گذاریم و بقیه سیر را به شکل بوته‌ای همراه یکی از پیازها که پوست کنده و خرد کرده‌ایم کنار گوشت ریخته و مقداری زردچوبه و دو لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا بپزد.
    بامیه‌ها را تمیز کرده بالای آن را کمی می‌بریم و سپس با مقدار خیلی کمی روغن در قابلمه تفلون تفت می‌دهیم. سه دقیقه که از تفت دادن بامیه‌ها گذشت، پیازها را به شکل خلالی خرد کرده دو، سه حبه سیر را که کنار گذاشته بودیم رنده می‌کنیم و همه را داخل آن می‌ریزیم و با هم تفت می‌دهیم. در این فاصله گوجه‌ها را رنده می‌کنیم. وقتی پیازها کمی نرم شدند، گوجه، رب و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم.
    حدود یک لیوان آب روی مواد می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم بجوشند و کاملا بپزند و آب مواد تمام شود.
    وقتی دوباره موادمان به روغن افتاد آن را با سس سالسا کمی تفت می‌دهیم، نمک و فلفل آن را تنظیم کرده و کنار می‌گذاریم.
    حالا گوشت پخته شده را یا به صورت ریش‌ریش یا تکه‌ای داخل بامیه می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.
    یک ظرف پیرکس یا سرامیکی را که قابلیت در فر گذاشتن داشته باشد انتخاب می‌کنیم. کف آن دو، سه قاشق روغن زیتون یا روغن مایع می‌ریزیم و کمی سس بشامل کف آن پخش می‌کنیم. حالا نیمی از خوراک را روی آن پهن می‌کنیم با سس بشامل روی مواد بامیه را می‌پوشانیم و روی آن پنیر می‌پاشیم و با باقیمانده مواد یک‌بار دیگر این کار را تکرار می‌کنیم.

    گراتن را حدود یک ساعت در پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۰درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

    آموزش تهیه گراتن بامیه

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی بیماری های قلب و عروق
  • منابع اورجینال نرم افزار ماکرومدیا
  • خرید کتاب زبان اصلی چشم پزشکی
  • منابع اورجینال علوم قانونی
  • دانلود منابع مرجع نرم افزار آفیس
  • خرید کتاب های تجارت از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی پوست و زیبایی
  • کتب صنعت سیمان زبان اصلی
  • خرید کتاب فرهنگی زبان اصلی
  • خرید کتاب های مکانیک بدن دگردیس از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>