خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه مرغ مجلسی زعفرانی
 modiseh 

آموزش تهیه مرغ مجلسی زعفرانی

آموزش تهیه مرغ مجلسی زعفرانیطرز تهیه مرغ مجلسی

آموزش تهیه مرغ مجلسی زعفرانی

طرز تهیه مرغ مجلسی _ نُقل خبر : در این مطلب برای شما طرز تهیه مرغ مجلسی را در نظر گرفته ایم که امیدواریم مورد پسند شما واقع شود.

مواد لازم برای مرغ مجلسی:

  • مرغ : ۲ کیلوگرم
  • پیاز : ۲ عدد
  • سیر : ۲ حبه
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده) : ۱ و نیم قاشق چایخوری
  • زعفران (آبکرده و غلیظ) : ۱ قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق سوپخوری
  • کره : ۳ قاشق سوپخوری
  • آب : ۱ سوم پیمانه

مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ مجلسی:

ابتدا مرغ را پاک کرده و سپس چربی‌های مرغ را بکنید و آن را قطعه قطعه کرده و بشویید و در صافی قرار دهید.
نمک،‌ فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، کره‌ی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.
پیاز را نگینی خرد کرده و مقداری از آن را به همراه کمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.
مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را کم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین کرده و سرو نمایید.

نکات:

  • همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا کنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشک شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل می‌آورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید.
  • همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراک فوق می‌گردد.
  • در صورت دلخواه می‌توانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسم‌های گوناگون طبخ نمود زیرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است.
  • یادآوری می‌نماید نمک گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه می‌گردد.
  • اگر مقداری زرشک هم سرخ کرده و به سس اضافه کنید خوراک شما خوشمزه تر میشود.
  • آموزش تهیه مرغ مجلسی زعفرانی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>