اطلاعیه سایت
آموزش تهیه گراتن پاستا
طرز تهیه گراتن پاستا
طرز تهیه گراتن پاستا _ نُقل خبر : گراتن پاستا نوعی غذا از صدها غذایی است که میتوانید با استفاده از پاستا و سبزیجات و سس سفید تهیه نمایید. اگر حوصله شما از طبخ غذاهای روزمره بسر آمده است برای تغییر هم شده این دستور غذایی را آزمایش نمایید. این دستور برای یک پذیرایی ۴ تا شش نفره است و میتوان آنرا در ظرفهای یکنفره مانند آنچه در عکس میبینید طبخ نمود و مدت زمانآماده نمودن آن در حدود چهل دقیقه تا یک ساعت میباشد.
مواد مورد نیاز گراتن پاستا:
- ۲۵۰ گرم هویج رنده شده
- یک عدد تره فرنگی خرد شده
- یک پیاز نگینی خرده شده
- دو عدد سیر له شده
- ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا
- ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده
- ۲ گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده
- ۲۵۰ گرم پاستا
- ۲۵۰ گرم کره
- رب گوجه فرنگی
- نمک، فلفل و فلفل قرمز
مواد لازم سس بشامل:
- روغن :دو قاشق غذاخوری
- آرد :یک قاشق غذا خوری
- شیر :یک لیوان
طرز تهیه سس بشامل:
روغن و آرد را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید . روغن باید به حدی باشد که آرد در آن باز شود . به ازای هر یک قاشق آرد یک لیوان شیر بییفزایید و بهم بزنید تا به سفتی فرنی شود .
طرز تهیه گراتن پاستا:
پاستا را پخته و کنار بگذارید. در یک تابه هویج و تره فرنگی را با کمی کره ۱۰ دقیقه تفت دهید و کمی نمک بزنید.
پیاز و سیر را در تابه ای دیگر با کره تفت دهید وقتی پیاز شفاف شد گوشت را اضافه کرده با چنگال هم زنید تا تکه های گوشت به هم نچسبد. نمک و ادویه بزنید. گوجه ها و یک قاشق رب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم چند دقیقه بپزدو در آخر نباید در مایه گوشت آب باقی بماند.
بر روی پنیر باقیمانده پاپریکا بریزید و خوب مخلوط کنید.
در یک ظرف پیرکس که قبلا چرب کرده اید نصف پاستا را بریزید، کمی از سس بشامل را بریزید، سپس تمام مخلوط هویچ و تره فرنگی را قرار دهید و دوباره سس بشامل بریزید. حالا گوشت را بریزید و پاستای باقیمانده را دست آخر باقیمانده سس بشامل. پنیری که با فلفل قرمز مخلوط کرده اید را روی آن بریزید و در فر ۲۰ دقیقه تا سرخ شدن پنیر قرار دهید.