• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه گراتن پاستا

    آموزش تهیه گراتن پاستا

    آموزش تهیه گراتن پاستا

    طرز تهیه گراتن پاستا

    طرز تهیه گراتن پاستا

    طرز تهیه گراتن پاستا _ نُقل خبر : گراتن پاستا نوعی غذا از صدها غذایی است که میتوانید با استفاده از پاستا و سبزیجات و سس سفید تهیه نمایید. اگر حوصله شما از طبخ غذاهای روزمره بسر آمده است برای تغییر هم شده این دستور غذایی را آزمایش نمایید. این دستور برای یک پذیرایی ۴ تا شش نفره است و میتوان آنرا در ظرفهای یکنفره مانند آنچه در عکس میبینید طبخ نمود و مدت زمانآماده نمودن آن در حدود چهل دقیقه تا یک ساعت میباشد.

    مواد مورد نیاز گراتن پاستا:

    • ۲۵۰ گرم هویج رنده شده
    • یک عدد تره فرنگی خرد شده
    • یک پیاز نگینی خرده شده
    • دو عدد سیر له شده
    • ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا
    • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده
    • ۲ گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده
    • ۲۵۰ گرم پاستا
    • ۲۵۰ گرم کره
    • رب گوجه فرنگی
    • نمک، فلفل و فلفل قرمز

    مواد لازم سس بشامل:

    • روغن :دو قاشق غذاخوری
    • آرد :یک قاشق غذا خوری
    • شیر :یک لیوان

    گراتن پاستا

    طرز تهیه سس بشامل:

    روغن و آرد را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید . روغن باید به حدی باشد که آرد در آن باز شود . به ازای هر یک قاشق آرد یک لیوان شیر بییفزایید و بهم بزنید تا به سفتی فرنی شود .

    طرز تهیه گراتن پاستا:

    پاستا را پخته و کنار بگذارید. در یک تابه هویج و تره فرنگی را با کمی کره ۱۰ دقیقه تفت دهید و کمی نمک بزنید.
    پیاز و سیر را در تابه ای دیگر با کره تفت دهید وقتی پیاز شفاف شد گوشت را اضافه کرده با چنگال هم زنید تا تکه های گوشت به هم نچسبد. نمک و ادویه بزنید. گوجه ها و یک قاشق رب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم چند دقیقه بپزدو در آخر نباید در مایه گوشت آب باقی بماند.
    بر روی پنیر باقیمانده پاپریکا بریزید و خوب مخلوط کنید.
    در یک ظرف پیرکس که قبلا چرب کرده اید نصف پاستا را بریزید، کمی از سس بشامل را بریزید، سپس تمام مخلوط هویچ و تره فرنگی را قرار دهید و دوباره سس بشامل بریزید. حالا گوشت را بریزید و پاستای باقیمانده را دست آخر باقیمانده سس بشامل. پنیری که با فلفل قرمز مخلوط کرده اید را روی آن بریزید و در فر ۲۰ دقیقه تا سرخ شدن پنیر قرار دهید.

    آموزش تهیه گراتن پاستا

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب صنایع دستی زبان اصلی
  • خرید کتاب سازمان و پردازش داده ها زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع تجهیزات هوا و فضا
  • دانلود فایل های زبان اصلی رمز نگاری
  • کتب بیوشیمی زبان اصلی
  • خرید کتاب نظریه های کنترل اتوماتیک زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خواب هیپنوتیزم
  • خرید کتاب های زبان اصلی دوچرخه
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیزیک لیزر
  • دانلود منابع مرجع تدارکات
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>