اطلاعیه سایت
- آرد ۲۰۰ گرم
- پودر شكر ۲۰۰ گرم
- نمك یكچهارم قاشق چایخوری
- آرد ذرت ۲ قاشق چایخوری
- روغن كانولا یا ذرت ۱۲۵ میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
- وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
- گردوی برشته و آسیاب كرده ۶۰ گرم
طرز تهیه
۱-آرد، یكچهارم از پودر شكر، نمك و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه روغن را در كاسهی مناسبی بریزید، نیمی از مواد خشك را همراه با وانیلین، به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
۲-سپس باقیماندهی مواد خشك و گردو را اضافه نمائید و قدری ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید.
۳-حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و با فاصله، در سینی مخصوص شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی ۱۰-۱۲ دقیقه، در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد، بپزید.
۴-اكنون سینی را از فر در آورید و بعد از ۵ دقیقه، شیرینیها را در باقیماندهی پودر شكر بلغتانید.
۵-همینكه شیرینی قدری خنك شد، دوباره آن را در پودر قند بلغتانید و این كار را یك بار دیگر، تكرار كنید تا لایهی نسبتاً ضخیمی از پودر شكر، شیرینیها را در بر بگیرد.
۶-اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی، بچینید.
یادآوری
۱-خمیر این شیرینی قدری خشك است و فقط با ورز دادن نرم و صاف میشود. بنابراین از افزودن مواد اضافی به آن جداً خودداری كنید.
۲- سینی را اصلاً چرب نكنید.
طرز تهیه شیرینی «پرنسس بریجیت»؛ شیرینی روسیهای