اطلاعیه سایت
طرز تهیه آش دوئینه یا ترخینه
مواد اولیه:
دوئینه به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
نعناع به مقدار لازم
پیاز به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه آش دوئینه یا ترخینه
طرز تهیه:
۱٫ برای پخت این آش خوشمزه ، قبل از هر چیزی باید زمان پخت آن مشخص باشد. چرا که دوئینه ها باید حداقل ۴ ساعت در آب خیس بخورند. معمولاً شب قبل از پخت این کار را انجام میدهند. که تا صبح دوئینه کاملاً دوغ خود را پس داده، ته گرفته باشد به صورتی که آب بالای آن روشن باشد.
۲٫ بعد از این کار مقدار نمک قابلمه ای که دوئینه در آن خیس خورده را چک میکنیم. در صورتی که آب شور بود، آب روشن سر را خالی میکنیم ، طوری که دوئینه ته گرفته کف خارج نشود و آب به آن اضافه میکنیم که شوری از بین برود.
۳٫ سپس با دست یا گوشت کوب کاملاً دوئینه را میکوبیم ک دوغ خود را پس بدهد.
۴٫ بعد از این عمل قابلمه را بر روی اجاق قرار داده تا دوئینه جوش بیاید. این نکته را متذکر شویم که در حین جوش آمدن دوئینه باید به صورت مرتب و پیوسته دوئینه را تا زمان به جوش آمدن به هم بزنیم.
زمانی که دوئینه به جوش آمد درب قابلمه را گذاشته و دمای اجاق گاز را کاملاً کم میکنیم. این امر به دلخواه است و جهت غلظت گرفتن آش می باشد.
طرز تهیه آش دوئینه یا ترخینه