اطلاعیه سایت
طرز تهیه:
۱٫ با استفاده از یک چاقوی تیز, هلوها را نصف نموده, هسته آن ها را جدا نمایید. در صورت تمایل, آن ها را بعد از پوست نمودن به برش های باریکی خرد نمایید.
۲٫ برش های هلو را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و روی آن ها شکر بپاشید.
۳٫ با استفاده از یک چاقوی تیز, پوست پرتقال را بدون قسمت سفید زیر آن از پرتقال جدا نمایید و به شکل خلال ببرید. خلال ها را داخل کاسه ای حاوی آب سرد بریزید و کنار بگذارید.
۴٫ آب پرتقال را بگیرید و با آب انگور روی هلوها بریزید.
۵٫ کاسه را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد داخل آن خنک شوند.
۶٫ خلال های پوست پرتقال را از آب سرد بیرون آورید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید.
۷٫ هلوها را با پوست پرتقال تزیین نمایید و سرو نمایید.
طرز تهیه سالاد میوه برای روزهای گرم تابستان
اشتراک گذاری مطلب