• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه ی کیک شکلاتی و انبه

    طرز تهیه ی کیک شکلاتی و انبه

    طرز تهیه ی کیک شکلاتی و انبه

    آموزش تهیه کیک شکلاتی و انبه

    آموزش تهیه کیک شکلاتی و انبه

    این کیک لایه لایه را میتوانیم در مهمانی ها استفاده کنیم,چرا که ظاهر بسیار شیک و زیبایی دارد.طعم آن که دیگر نیازی به تعریف ندارد.به جای انبه میتوانیم از هلو هم استفاده کنیم.

     

    مواد لازم جهت تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه :

    ۱٫ پودر کاکائو : ۵۰ گرم
    ۲٫ آب جوش : ۱۵۰ میلی لیتر
    ۳٫ تخم مرغ بزرگ : ۶ عدد
    ۴٫ شکر دانه ریز : ۳۵۰ گرم
    ۵٫ آرد بکینگ پودردار : ۳۰۰ گرم
    ۶٫ کنسرو ۴۰۰ گرمی انبه : ۲ عدد
    ۷٫ آرد ذرت : ۱ قاشق چای خوری
    ۸٫ خامه پرچرب : ۴۲۵ میلی لیتر
    ۹٫ شکلات خالص رنده یا ورقه شده : ۷۵ گرم

     

    طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه :

    ۱٫ یک قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر را کمی چرب نمایید و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید.

     

    ۲٫ پودر کاکائو را داخل کاسه ای بریزید و آب جوش را کم کم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی در بیاید.

     

    ۳٫ تخم مرغ ها و شکر دانه ریز را در کاسه ای بریزید و خوب بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید و وقتی با همزن روی آن خط می اندازید تا چند ثانیه رد آن باقی بماند . سپس مایه را به مخلوط کاکائو اضافه نمایید . در مرحله بعدی آرد را الک نموده و به مخلوط کیک اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

     

    ۴٫ مایع را داخل قالب کیک بریزید و سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید . قالب کیک را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد و پس از پخت , با فشار دست حالت ارتجاعی داشته باشد.

     

    ۵٫ بگذارید کیک برای چند دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود , سپس آن را بیرون آورده روی سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کاملا سرد شود . کاغذ روغنی را از کیک جدا نموده و کیک را از قد به ۳ لایه تقسیم نمایید.

     

    ۶٫ آب کنسرو انبه را جدا نمایید و انبه ها را خرد نموده و ۱/۴ آن را داخل مخلوط کن بریزید و پوره نمایید , بگذارید کاملا نرم شود . آرد ذرت را با ۳ قاشق غذاخوری آب انبه مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم در بیاید . سپس پوره انبه را اضافه نمایید . مخلوط را داخل تابه کوچکی بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا پوره غلیظ شود . آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود .

     

    ۷٫ باقی مانده انبه ها را خرد نمایید . خامه را بزنید و ۱/۴ آن را کنار بگذارید . باقی مانده خامه را به انبه ها بیافزایید و این مخلوط را مابین لایه های کیک بگذارید و آن ها را روی هم قرار دهید .

     

    کیک را داخل ظرف سرو بگذارید و مقدار خامه ای را که کنار گذاشته بودید , به دیواره کیک بمالید و شکلات ریز خرد شده را روی خامه های دیواره بریزید و فشار دهید . مابقی خامه را با کمک قیف دور تا دور لبه کیک گل بزنید و با بقیه پوره انبه , سطح روی کیک را تزیین نمایید .

     

    اگر روی کیک پخته شده برآمده بود , آن را ببرید , کیک را وارونه نمایید و از سطح صاف زیر آن جهت تزیین استفاده نمایید . هلو می تواند جایگزین خوبی برای انبه باشد .

    طرز تهیه ی کیک شکلاتی و انبه

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی نظریه گراف
  • دانلود منابع مرجع آمار ریاضی
  • کتب حیوان خانگی زبان اصلی
  • کتاب های مدیربرنامه اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی جانور شناسی
  • کتب ریاضیات زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی انسانشناسی تحول
  • منابع اورجینال هنر
  • خرید کتاب های زبان اصلی کامپیوتر
  • هاردکپی کتاب های حسابداری
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>