اطلاعیه سایت
طرز تهیه ی کیک شکلاتی و انبه
آموزش تهیه کیک شکلاتی و انبه
این کیک لایه لایه را میتوانیم در مهمانی ها استفاده کنیم,چرا که ظاهر بسیار شیک و زیبایی دارد.طعم آن که دیگر نیازی به تعریف ندارد.به جای انبه میتوانیم از هلو هم استفاده کنیم.
مواد لازم جهت تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه :
۱٫ پودر کاکائو : ۵۰ گرم
۲٫ آب جوش : ۱۵۰ میلی لیتر
۳٫ تخم مرغ بزرگ : ۶ عدد
۴٫ شکر دانه ریز : ۳۵۰ گرم
۵٫ آرد بکینگ پودردار : ۳۰۰ گرم
۶٫ کنسرو ۴۰۰ گرمی انبه : ۲ عدد
۷٫ آرد ذرت : ۱ قاشق چای خوری
۸٫ خامه پرچرب : ۴۲۵ میلی لیتر
۹٫ شکلات خالص رنده یا ورقه شده : ۷۵ گرم
طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه :
۱٫ یک قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر را کمی چرب نمایید و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید.
۲٫ پودر کاکائو را داخل کاسه ای بریزید و آب جوش را کم کم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی در بیاید.
۳٫ تخم مرغ ها و شکر دانه ریز را در کاسه ای بریزید و خوب بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید و وقتی با همزن روی آن خط می اندازید تا چند ثانیه رد آن باقی بماند . سپس مایه را به مخلوط کاکائو اضافه نمایید . در مرحله بعدی آرد را الک نموده و به مخلوط کیک اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
۴٫ مایع را داخل قالب کیک بریزید و سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید . قالب کیک را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد و پس از پخت , با فشار دست حالت ارتجاعی داشته باشد.
۵٫ بگذارید کیک برای چند دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود , سپس آن را بیرون آورده روی سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کاملا سرد شود . کاغذ روغنی را از کیک جدا نموده و کیک را از قد به ۳ لایه تقسیم نمایید.
۶٫ آب کنسرو انبه را جدا نمایید و انبه ها را خرد نموده و ۱/۴ آن را داخل مخلوط کن بریزید و پوره نمایید , بگذارید کاملا نرم شود . آرد ذرت را با ۳ قاشق غذاخوری آب انبه مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم در بیاید . سپس پوره انبه را اضافه نمایید . مخلوط را داخل تابه کوچکی بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا پوره غلیظ شود . آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود .
۷٫ باقی مانده انبه ها را خرد نمایید . خامه را بزنید و ۱/۴ آن را کنار بگذارید . باقی مانده خامه را به انبه ها بیافزایید و این مخلوط را مابین لایه های کیک بگذارید و آن ها را روی هم قرار دهید .
کیک را داخل ظرف سرو بگذارید و مقدار خامه ای را که کنار گذاشته بودید , به دیواره کیک بمالید و شکلات ریز خرد شده را روی خامه های دیواره بریزید و فشار دهید . مابقی خامه را با کمک قیف دور تا دور لبه کیک گل بزنید و با بقیه پوره انبه , سطح روی کیک را تزیین نمایید .
اگر روی کیک پخته شده برآمده بود , آن را ببرید , کیک را وارونه نمایید و از سطح صاف زیر آن جهت تزیین استفاده نمایید . هلو می تواند جایگزین خوبی برای انبه باشد .