خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه کباب لقمه لبنانی
 modiseh 

آموزش دستور تهیه کباب لقمه لبنانی

طرز درست کردن کباب لقمه با طعم لبنانی +عکس

آموزش دستور تهیه کباب لقمه لبنانی

در منوي غذايي كبابي هاي ما هم كباب لقمه اي هست ولي كباب لقمه اي ما همان كباب كوبيده است كه در اندازه هاي كوچك به سيخ كشيده مي شود اما كباب لقمه اي لبناني ها كاملا متفاوت است. لبناني ها در واقع همان كباب تابه اي را به شكل كباب لقمه اي درآورده و در روغن سرخ مي كنند. البته اين كباب نان و سس مخصوص هم دارد كه روي نان ماليده مي شود.

مواد لازم :

نان پيتا (مديترانه اي) به تعداد لازم

۳۰۰ گرم گوشت چرخ كرده

۱۰۰ گرم جعفري ريز خردشده

۱ عدد پياز

نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

روغن مايع مخصوص سرخ كردني مقداري

مواد لازم براي تهيه سس

۴ عدد گوجه فرنگي

۱ عدد پياز

۲ حبه سير

نمك و فلفل به ميزان لازم

زردچوبه و ادويه كاري مقداري

مقداري روغن

طرز تهیه :

۱٫ پياز را پوست كنده و با رنده ريز رنده كنيد. كاسه اي آماده كنيد، پياز را در آن بريزيد و با گوشت چرخ كرده مخلوط كنيد.

۲٫ نمك، فلفل، زردچوبه و جعفري خردشده را اضافه كرده و با گوشت و پياز خوب ورز دهيد.

۳٫ مقداري روغن در تابه ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد. از مايه گوشت مقداري برداشته و در دست همانند شكل فرم دهيد و بعد در روغن سرخ كنيد.

۴٫ همه مايه را به همين صورت فرم داده و در روغن سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف كباب هاي لقمه اي سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، كنار بگذاريد.

۵٫ حالا سس را آماده كنيد. براي اين منظور گوجه فرنگي را به همراه سير و پياز داخل مخلوط كن ريخته و به شكل پوره درآوريد. نمك ، فلفل، زردچوبه و ادويه كاري را هم اضافه كنيد.

۶٫ حالا مواد سس را با مقدار كمي روغن در تابه اي ريخته و روي حرارت به مدت ۵ دقيقه تفت دهيد تا آب گوجه فرنگي ها بخار شود.

۷٫ سس آماده را روي يك نان پيتا بماليد و به تعداد دلخواه از كباب هاي آماده روي نان بگذاريد، سپس با كمي پياز و جعفري تزئين كرده، سرو كنيد.

منبع: مجله سیب سبز

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>