• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه رنگینک برای تزئین سفره افطار

    آموزش تهیه رنگینک برای تزئین سفره افطار

    آموزش تهیه رنگینک برای تزئین سفره افطار

    طرز تهیه رنگینک برای تزیین سفره افطار

    طرز تهیه رنگینک را در این پست سماتک آموزش خواهیم داد. تزیین سفره های افطاری یکی از کارهایی که خانم ها میخواهند حتما آن را انجام دهند تا سفره ای ساده اما زیبا و شیک داشته باشند این خانم های عزیز میتوانند با خواندن متن زیر یکی از این تزیین ها را یاد بگیرند و انجام دهند .

     

    طرز تهیه رنگینک تزیین سفره افطار

    شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهماني‌هاي افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌هاي رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد.

     

    مواد لازم:

    ۱ و ۲/۳ پيمانه پودر قند
    ۳ و ۱/۲ پيمانه آرد گندم
    ۱ و ۱/۳ پيمانه كره
    ۱ ق م پودر هل
    ۱ ق م پودر زنجبيل

     

    مواد مياني رنگينك

    ۱ پيمانه گردوي خرد شده
    ۳۵۰ گرم خرما
    ۱ ق س پودر دارچين
    ۱ ق س روغن مايع
    مواد لازم براي تزئين
    ۱/۲ پيمانه پودر قند
    ۱۵۰ گرم شكلات سفيد
    ۱/۲ پيمانه پودر پسته

     

    طرز تهیه:

    ۱٫ آرد را در تابه‌اي ريخته، روي حرارت ملايم هم بزنيد تا بوي خامي آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتي كه رنگ آن شروع به تغيير كرد، كره را اضافه كرده و باز خوب هم بزنيد تا خمير يكدستي حاصل شود؛ سپس تابه را از روي حرارت برداريد.

     

    ۲٫ پودرقند، پودر هل و پودر زنجبيل را با يكديگر مخلوط كرده و الك كنيد. بعد آنها را با آرد و كره مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا همه جاي آرد و كره شيرين و مزه‌دار شود.

     

    ۳٫ خرماها را شسته و هسته‌هايشان را بيرون آوريد و چرخ كنيد يا در دستگاه غذاساز بريزيد تا به شكل يك پوره يكدست درآيد گردوي خرد شده، دارچين و روغن مايع را هم اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.

     

    ۴٫ آرد بو داده را به دو قسمت تقسيم كنيد. بعد يك كاغذ روغني روي سطح كارتان پهن كنيد و یک قسمت آرد و كره را با وردنه روي كاغذ باز كنيد. قطر مناسب براي اين لايه نيم سانتي‌متر است. حالا مخلوط خرماي چرخ كرده را روي آن پهن كنيد و با پشت دست يا قاشق فشرده كنيد. لايه سوم هم آرد بو داده و كره است. حال با پشت قاشق لایه ها را فشار دهيد تا سطح صافي به دست آيد و هر سه لايه خوب به هم بچسبند.

     

    ۵٫ پودر قند را روي مواد الك كنيد تا روي آرد را بپوشاند.شكلات سفيد را به روش بن ماري آب كنيد و روي سطح مواد بريزيد تا يكدست شود و روي مواد زيرين را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئين كنيد.

     

    با چاقوي تيزي شيريني‌تان را به شكل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچينيد.

    آموزش تهیه رنگینک برای تزئین سفره افطار

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال نانو تکنولوژی
  • کتب کتابخانه زبان اصلی
  • کتب خطوط لوله زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فن آوری
  • هاردکپی کتاب های تجارت الکترونیک
  • منابع اورجینال ادبیات
  • خرید کتاب زبان اصلی زبان مدلسازی
  • هاردکپی کتاب های زیست شناسی
  • خرید کتاب های زبان اصلی کتب عاشقانه
  • کتب ارتوپد زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>