خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه سس سالسا در خانه
 modiseh 

آموزش تهیه سس سالسا در خانه

 

آموزش تهیه سس سالسا در خانه

طرز تهیه سس سالسا,تهیه سس سالسا,آموزش تهیه سس سالساسس سالسا بهروز، تولید کننده انواع سس سالسا
مواد لازم برای تهیه سس سالسا: 

گوجه فرنگی ۱۰ عدد
پیازچه۳ عدد
 سیر ۲-۳ حبه
گشنیز خرد شده۲ قاشق غدا خوری
 فلفل سبز برای تند شدنبه میزان لازم
 نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه  سس سالسا:
۱) گوجه فرنگی ها را بشوید و روی پوست آنها را با استفاده از چاقو بصورت بعلاوه برش بدهید و داخل آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید . سپس از آب جوش خارج کرده و داخل ظرف یخ بیندازید و به آرامی پوست گوجه فرنگی ها را بکنید.
۲) گوجه فرنگی، سیر، پیاز چه ، گشنیز، فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه را داخل مخلوط کن ریخته تا پوره یک دستی به شما بدهد و برای اینکه عطر و طعم خوبی به شما بده آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید .

آیا میدانستید که:
سس سالسا یکی از چاشنی‌های مزه‌دهنده به غذاست.
این سس، نوعی سس (معمولاً تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می‌باشد که آن را جزو سس‌هایی که پخته نمی‌شوند، دسته بندی می‌کنند. اصل واژه سالسا اسپانیایی است که خود ریشه لاتین دارد و به معنای سس می‌باشد. به عنوان چاشنی همراه با انواع اسنك هاخصوصاً ترتيلا و انواع ساندویچ گرم ،برگر ها، استيك و جهت طعم دار كردن خمير پيتزا استفاده میگردد. این محصول برای افرادی که به گوجه فرنگی و فلفل حساسیت دارند مناسب نمی باشد.

آموزش تهیه “سس سالسا”:
می توانید برای اطلاعات بیشتر و آموزش تهیه سس سالسا به سایت “IranianChef.com” سر بزنید.

 

 

آموزش تهیه سس سالسا در خانه

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>