• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه سس هزار جزیره

    آموزش تهیه سس هزار جزیره

    آموزش تهیه سس هزار جزیره

     سس هزار جزیره,طرز تهیه سس هزار جزیره,انواع سس هزار جزیره

     سس هزار جزیره بهروز، تولید کننده انواع “سس هزار جزیره”
    مواد لازم برای تهیه سس هزار جزيره : 

     تخم مرغ آبپز ۵ عدد
     پیازچه ۱۰۰گرم
     خیارشور ۱۰۰ گرم
     مغز کرفس ۲ عدد
    روغن زیتون یک پیمانه
    سرکه نصف پیمانه
    خامه یا مایونز  نصف پیمانه
    سس تند یک قاشق سوپخوری

    آموزش تهیه سس هزار جزیره

    طرز تهیه سس هزار جزيره:
    ۱) تمام سبزیجات را خرد کرده و له نمایید.خیارشور را نیز چرخ کنید.
    ۲) زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا نمائید. زرده را از رنده ریز عبور داده و با سرکه، سس تند وروغن زیتون مخلوط کنید.
    ۳)  سفیده را نیز از رنده ریز عبور دهید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید.
    ۴) خامه را به مخلوط روغن زیتون اضافه کرده و هم بزنید.
    ۵)  تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

    آیا میدانستید که:
    سس هزارجزیره به عنوان چاشنی انواع سالاد، تخم مرغ آب پز و انواع برگرها و شنیسل مرغ استفاده می گردد.  مصرف این محصول، به دلیل استفاده از تخم مرغ، برای افرادی که کلسترول بالا دارند مناسب نمی باشد. همچنین این محصول دارای پودر خردل و گوجه فرنگی می باشد. لذا برای افرادی که به این ماده حساسیت دارند توصیه نمی گردد.

    کالری سس هزار جزيره:
    در هر قاشق غذاخوری سس هزارجزیره، هفتاد و دو کالری انرژی وجود دارد.

    سس هزار جزيره:
    سس هزار جزیره، یک سس آمریکایی است که از مایونز، کچاپ، تخم مرغ، فلفل قرمز و خیارشور تهیه می‌شود. هزار جزیره (به انگلیسی Thousand Islands) به مجمع الجزایری گفته می‌شود که در محدوده ی مرزی بین کانادا و ایالات متحده ی آمریکا واقع شده است.

    روش نگهداری سس هزار جزيره:
    برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند. اگر سس صحیح و بهداشتی تهیه شود، تا حدی در برابر فاسد شدن مقاوم است و سرکه افزوده شده، به آن خاصیت اسیدی می‌دهد و به همین دلیل به آسانی مسمومیت ایجاد نمی‌کند. سس مایونز حتماً باید در یخچال نگهداری شود زیرا اگر خارج از یخچال بماند، نوعی باکتری در آن رشد می‌کند و باعث مسمومیت، بدبو و بدطعم شدن سس می‌شود.

    آموزش تهیه “سس هزار جزیره”:
    می توانید برای اطلاعات بیشتر و آموزش تهیه “سس هزار جزیره” به سایت “IranianChef.com” سر بزنید.

    آموزش تهیه سس هزار جزیره

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های پزشکی زنان و زایمان از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی عمران
  • کتب فیزیک جو زبان اصلی
  • خرید کتاب های طب چینی از آمازون
  • خرید کتاب های کلان‌مقیاس از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیبر نوری
  • هاردکپی کتاب های طب اورژانس
  • منابع اورجینال چکیده پایان نامه ها
  • هاردکپی کتاب های حسابداری
  • دانلود منابع مرجع نظریه عملگرها
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>