• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه سس چیلی

    طرز تهیه سس چیلی

    طرز تهیه سس چیلی

     

    سس چیلی یا همان سس تند: بیش از هزاران سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد و از ۶۰۰۰ سال پیش در منطقه مکزیک، آمریکای مرکزی و جنوبی مرسوم بوده است و با ورود اسپانیایی‌ها و پرتغالی‌ها به این منطقه در سراسر اروپا، آفریقا و آسیا مورد استفاده قرار گرفت.
    سرطان پانکراس یکی از شایع‌ترین سرطان‌های مهاجم در آمریکا و عامل مرگ بسیاری از افراد بیمار است. در تحقیقات آمده است که capsaicin که در فلفل چیلی (قرمز) وجود دارد و عامل تندی این فلفل است در آپوپتور و مرگ سلول‌های سرطانی پانکراس نقش بسزایی دارد.

    سس چیلی,سس تند,سس فلفل قرمز

      سس چیلی بهروز، تولید کننده انواع سس چیلی
    البته از آنجایی که تعادل در مصرف تمام مواد غذایی مهم است بهتر است از مصرف بیش از حد چیلی و سس آن پرهیز شود. از اجزای دیگر سس چیلی، گوجه ‌فرنگی است که فواید آن و آنتی اکسیدان‌های آن ذکر گردید.

    سس چیلی,سس تند,سس فلفل قرمز

     سس چیلی بهروز، تولید کننده انواع سس چیلی
    یکی دیگر از فرآورده‌های گوجه فرنگی سس چیلی است: سس تندی که از گوجه فرنگی، سیر، پیاز، فلفل، سرکه، شکر و نمک تهیه می‌شود. فرمول آن تقریباً شبیه کچاپ است، با این تفاوت که به جای پوره گوجه فرنگی که در تهیه کچاپ استفاده می‌شود، در سس چیلی، از گوجه فرنگی که پوست آن گرفته شده و خرد شده باشد، استفاده می‌گردد. البته بعضی از تولیدکنندگان مقدار شکر و پیاز آن را بیشتر از سس کچاپ به کار می‌برند و بعضی از سازندگان نیز فلفل بیشتری به آن می‌افزایند، تا تندی آن بیشتر شود.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع انگلیسی
  • خرید کتاب کشاورزی زبان اصلی
  • خرید کتاب منطق فازی و برنامه های کاربردی زبان اصلی
  • منابع اورجینال کتاب خوداموز
  • خرید کتاب زبان اصلی سیاست
  • فروشگاه کتاب خارجی
  • خرید کتاب جبر زبان اصلی
  • منابع اورجینال سبک شناسی
  • خرید کتاب های زبان اصلی جامعه شناسی
  • خرید کتاب نظریه های کنترل اتوماتیک زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>