خانه » آشپزی و تغذیه » دستور تهیه پودینگ موز کنتاکی / دسر
 modiseh 

دستور تهیه پودینگ موز کنتاکی / دسر

طرز تهیه پودینگ موز کنتاکی

دستور تهیه پودینگ موز کنتاکی / دسر

این دستور برای ۸ نفر تهیه شده است برای افزایش یا کاهش تعداد مواد را به یک نسبت تغییر دهید البته طرز تهیه پودینک موز کنتاکی زیاد هم سخت نیست

مواد لازم برای تهیه پودینگ موز کنتاکی

یک فنجان شکر سفید

یک چهارم فنجان آرد ذرت

یک عدد تخم مرغ هم زده شده

یک و نیم فنجان شیر

۳۰۰ گرم شیر خشک

دو قاشق چای خوری عصاره وانیل

یک بسته ویفر وانیلی

چهار عدد موز ، قطعه قطعه شده

طرز تهیه پودینگ موز

آموزش آشپزی

ابتدا یک ماهی تابه را روی حرارت قرار می دهیم و شکر ، آرد ذرت ، تخم مرغ ، شیر و شیر خشک را درونش ریخته و هم بزنید تا خودش را بگیرد و کمی سفت شود سپس از حرارت دور کرده و وانیل را اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم

حال درون یخچال قرار می دهیم تا سرد شود سپس درون یک ظرف میریزیم و رویش را با تکه های موز می پوشانیم و ویفر ها را نیز کنارش می چینیم.

هم چنین به سلیقه ی خود می توانید تزئین کنید

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>