خانه » خبری و خواندنی » اخبار گوناگون » چرا غذا و میوه و خوراکی ها آبی رنگ نیستند؟
 modiseh 

چرا غذا و میوه و خوراکی ها آبی رنگ نیستند؟

چرا غذا و میوه و خوراکی ها آبی رنگ نیستند؟

دلیل علمی آبی رنگ نبودن غذاها و خوراکی ها چیست؟

دلیل علمی آبی رنگ نبودن غذاها و خوراکی ها چیست؟

به خاطر اينكه رنگ آبی در طبيعت بسيار نادر است، غذاهايي كه به اين رنگ هستند نيز در نظر انسان بدمزه و نامطبوع جلوه مي‌كنند و در مقابل ميوه‌های قرمز، خوش‌مزه و اشتها آور جلوه می نمایند.

 

ساختن رنگ آبي در طبيعت بسيار دشوار است. توناژ‌هاي مختلف رنگ آبي خاصيت قليايي دارند و متابوليسم و يا سوخت و ساز بدن اغلب گياهان و جانوران كره زمين تا حدودي خاصيت اسيدي دارند. در اندك گياهاني هم كه گل‌هاي آبي رنگ مي‌دهند،  اين رنگدانه تنها در گلبرگ‌ها به چشم مي‌خورد و در خاك‌هاي اسيدي و زمان‌هاي مختلف سال اين رنگ به ارغواني و يا صورتي تغيير پيدا مي‌كند.

 

براي نمونه، در برخي كشورها ميوه خاصي به نام Blueberry (قره‌قاط) كشت مي‌شود كه در ظاهر آبی رنگ است اما در حقيقت ارغواني و يا نيلي است هرچند پوشش سفید رنگ و پودري شكل روي ميوه باعث مي‌شود كه آبي به نظر بيايد.

 

همان‌طور كه در ابتداي متن نيز گفته شد، حيوان آبي رنگ هم وجود ندارد و چنانچه با این حيوان آبی رنگ در طبيعت برخورد كرديد بدانيد كه علت پولك‌ها و يا فلس‌هاي روي بدن آن جانور است كه نور را به قسمت‌هاي آبي طيف نور پراكنده مي‌كند.

چرا غذا و میوه و خوراکی ها آبی رنگ نیستند؟

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>