خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه بامیه خانگی به صورت بسیار ساده
 

 

آموزش تهیه بامیه خانگی به صورت بسیار ساده

آموزش تهیه بامیه خانگی به صورت بسیار سادهآموزش بامیه خانگی با روشی جدید و ساده

آموزش بامیه خانگی با روشی جدید و ساده. در این روزهای ماه رمضان که بسیاری از افراد علاقمند هستند زولبیا و بامیه بخرند و نوش جان کنند بعضی ها هم دوست دارند خودشان درست کنند که خاطرشان جمع شوند از سالم بودن آن در اینجا با آموزشی جدید و ساده می توانید بامیه بسیار خوشمزه درست کنید.

 

بامیه یکی از شیرینی های معروف سفره افطار ماه رمضان است. به جای خرید زولبیا و بامیه حاضری با این دستور یک بامیه خوش طعم خانگی با طعمی عالی درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی :

آرد ۱ فنجان
 آب  ۱ فنجان
 روغن مایع کمی کمتر از ۱/۲ از فنجان
شکر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد درشت

آموزش تهیه بامیه خانگی به صورت بسیار ساده

طرز تهیه بامیه خانگی :
آب و روغن و شکر را روی حرارت بگذارید تا جوش آید.
هنگامی که ریز جوش زد همه آرد را در آن الک کنید و از روی حرارت بردارید خوب مخلوط کنید.

 

دوباره به مدت ۳ الی ۴ دقیقه روی شعله حرارت گیری کنید.
خمیر حاصل شده را در کاسه ای بریزید تا خنک شود.
تخم مرغ ها را در کاسه ای با چنگال بزنید، کمی جوش شیرین برای پف بیشتر در این مرحله به تخم مرغ ها بیفزایید.

 

در یک ماهیتابه گود روغن بریزید سپس خمیر بامیه را در حالی که در قیف با ( سرقیف شکوفه بزرگ ) ریخته اید در روغن بریزید و با قیچی آشپزخانه برش دهید.
روغن را روی شعله ببرید تا داغ شود و بامیه ها سرخ شود.

 

برای تهیه شیره بامیه یک لیوان شکر را به همراه ۱ لیوان آب و کمی گلوکز ( برای براق شدن آن ) و خیلی کم آبلیمو و مقداری گلاب برای طعم آن روی شعله قرار دهید و اجازه دهید قوام بیاید.
در انتها بعد از سرخ شدن بامیه ها را در آن بغلطانید.

آموزش تهیه بامیه خانگی به صورت بسیار ساده

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

ثبت سفارش از طریق تلگرام و پرداخت در محل

A

ثبت سفارش از طریق تلگرام و پرداخت در محل

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>