• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه سس هزار جزیره

    آموزش تهیه سس هزار جزیره

    آموزش تهیه سس  هزار جزیره

    آموزش سس هزار جزيره با طعم بی نظیر

    آموزش سس هزار جزيره با طعم بی نظیر؟ این سس بسیار خوشمزه است و چه خوب است این سس های کارخانه ای را خودمان درست کنیم که اطمینان خاطر داشته باشیم. مطمعن باشید با درست کردن این سس پشیمان نمی شوید و برای غذاهایی مثل کوکو یا ساندویچ ها و استیک و شنسیل و حتی سالادها بسیار خوشمزه است.

     

    مواد لازم برای تهیه سس هزار جزيره : 

     تخم مرغ آبپز ۵ عدد
     پیازچه ۱۰۰گرم
     خیارشور ۱۰۰ گرم
     مغز کرفس ۲ عدد
    روغن زیتون یک پیمانه
    سرکه نصف پیمانه
    خامه یا مایونز  نصف پیمانه
    سس تند یک قاشق سوپخوری

     

     

    طرز تهیه سس هزار جزيره:
    ۱) تمام سبزیجات را خرد کرده و له نمایید.خیارشور را نیز چرخ کنید.
    ۲) زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا نمائید. زرده را از رنده ریز عبور داده و با سرکه، سس تند وروغن زیتون مخلوط کنید.
    ۳)  سفیده را نیز از رنده ریز عبور دهید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید.
    ۴) خامه را به مخلوط روغن زیتون اضافه کرده و هم بزنید.
    ۵)  تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

     

    آیا میدانستید که:
    سس هزارجزیره به عنوان چاشنی انواع سالاد، تخم مرغ آب پز و انواع برگرها و شنیسل مرغ استفاده می گردد.  مصرف این محصول، به دلیل استفاده از تخم مرغ، برای افرادی که کلسترول بالا دارند مناسب نمی باشد. همچنین این محصول دارای پودر خردل و گوجه فرنگی می باشد. لذا برای افرادی که به این ماده حساسیت دارند توصیه نمی گردد.

    آموزش تهیه سس  هزار جزیره

    کالری سس هزار جزيره:
    در هر قاشق غذاخوری سس هزارجزیره، هفتاد و دو کالری انرژی وجود دارد.

     

    سس هزار جزيره:
    سس هزار جزیره، یک سس آمریکایی است که از مایونز، کچاپ، تخم مرغ، فلفل قرمز و خیارشور تهیه می‌شود. هزار جزیره (به انگلیسی Thousand Islands) به مجمع الجزایری گفته می‌شود که در محدوده ی مرزی بین کانادا و ایالات متحده ی آمریکا واقع شده است.

     

    روش نگهداری سس هزار جزيره:
    برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند. اگر سس صحیح و بهداشتی تهیه شود، تا حدی در برابر فاسد شدن مقاوم است و سرکه افزوده شده، به آن خاصیت اسیدی می‌دهد و به همین دلیل به آسانی مسمومیت ایجاد نمی‌کند. سس مایونز حتماً باید در یخچال نگهداری شود زیرا اگر خارج از یخچال بماند، نوعی باکتری در آن رشد می‌کند و باعث مسمومیت، بدبو و بدطعم شدن سس می‌شود.

     

    آموزش تهیه “سس هزار جزیره”:
    می توانید برای اطلاعات بیشتر و آموزش تهیه “سس هزار جزیره” به سایت “IranianChef.com” سر بزنید.

    آموزش سس هزار جزيره با طعم بی نظیر

    آموزش تهیه سس  هزار جزیره

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های زمین شناسی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خواب هیپنوتیزم
  • خرید کتاب ساخت و ساز زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های شیمی آلی
  • هاردکپی کتاب های متالورژی
  • کتاب های هواشناسی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های علوم پایه
  • خرید کتاب های زبان اصلی کامپیوتر
  • خرید کتاب تکس لاتکس زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع تجهیزات هوا و فضا
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>