اطلاعیه سایت
آموزش تهیه سس هزار جزیره
آموزش سس هزار جزيره با طعم بی نظیر؟ این سس بسیار خوشمزه است و چه خوب است این سس های کارخانه ای را خودمان درست کنیم که اطمینان خاطر داشته باشیم. مطمعن باشید با درست کردن این سس پشیمان نمی شوید و برای غذاهایی مثل کوکو یا ساندویچ ها و استیک و شنسیل و حتی سالادها بسیار خوشمزه است.
مواد لازم برای تهیه سس هزار جزيره :
تخم مرغ آبپز | ۵ عدد |
پیازچه | ۱۰۰گرم |
خیارشور | ۱۰۰ گرم |
مغز کرفس | ۲ عدد |
روغن زیتون | یک پیمانه |
سرکه | نصف پیمانه |
خامه یا مایونز | نصف پیمانه |
سس تند | یک قاشق سوپخوری |
طرز تهیه سس هزار جزيره:
۱) تمام سبزیجات را خرد کرده و له نمایید.خیارشور را نیز چرخ کنید.
۲) زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا نمائید. زرده را از رنده ریز عبور داده و با سرکه، سس تند وروغن زیتون مخلوط کنید.
۳) سفیده را نیز از رنده ریز عبور دهید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید.
۴) خامه را به مخلوط روغن زیتون اضافه کرده و هم بزنید.
۵) تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
آیا میدانستید که:
سس هزارجزیره به عنوان چاشنی انواع سالاد، تخم مرغ آب پز و انواع برگرها و شنیسل مرغ استفاده می گردد. مصرف این محصول، به دلیل استفاده از تخم مرغ، برای افرادی که کلسترول بالا دارند مناسب نمی باشد. همچنین این محصول دارای پودر خردل و گوجه فرنگی می باشد. لذا برای افرادی که به این ماده حساسیت دارند توصیه نمی گردد.
آموزش تهیه سس هزار جزیره
کالری سس هزار جزيره:
در هر قاشق غذاخوری سس هزارجزیره، هفتاد و دو کالری انرژی وجود دارد.
سس هزار جزيره:
سس هزار جزیره، یک سس آمریکایی است که از مایونز، کچاپ، تخم مرغ، فلفل قرمز و خیارشور تهیه میشود. هزار جزیره (به انگلیسی Thousand Islands) به مجمع الجزایری گفته میشود که در محدوده ی مرزی بین کانادا و ایالات متحده ی آمریکا واقع شده است.
روش نگهداری سس هزار جزيره:
برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند. اگر سس صحیح و بهداشتی تهیه شود، تا حدی در برابر فاسد شدن مقاوم است و سرکه افزوده شده، به آن خاصیت اسیدی میدهد و به همین دلیل به آسانی مسمومیت ایجاد نمیکند. سس مایونز حتماً باید در یخچال نگهداری شود زیرا اگر خارج از یخچال بماند، نوعی باکتری در آن رشد میکند و باعث مسمومیت، بدبو و بدطعم شدن سس میشود.
آموزش تهیه “سس هزار جزیره”:
می توانید برای اطلاعات بیشتر و آموزش تهیه “سس هزار جزیره” به سایت “IranianChef.com” سر بزنید.