اطلاعیه سایت
طرز تهیه کوفته نیروانا
مواد لازم کوفته نیروانا
۵۰۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
نصف قاشق چای خوری نمک دریا
یک عدد پیاز کوچک ، تکه شده
نصف قاشق چای خوری پودر سیر
یک و نیم قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
سه چهارم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
سه چهارم قاشق چای خوری خرد تکه های فلفل قرمز
سس فلفل به مقدار کافی
یک و نیم قاشق غذاخوری سس Worcestershire
یک سوم فنجان شیر بدون چربی
یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان
نصف فنجان خرده نان چاشنی
طرز تهیه کوفته نیروانا
ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد ( ۴۰۰ درجه فرنهایت ) قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا گرم شود.
یک کاسه آماده می کنیم و گوشت گاو ، نمک ، پیاز ، پودر سیر ادویه ایتالیایی، پونه، تکه های فلفل قرمز، سس فلفل و سس Worcestershire را با هم درونش مخلوط می کنیم.
سپس شیر ، پنیر پارمسان و خرده نان را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
و به کوفته های یک اینچی تبدیل می کنیم و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پخته شود