خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و دستور تهیه کوفته نیروانا
 modiseh 

آموزش و دستور تهیه کوفته نیروانا

طرز تهیه کوفته نیروانا

آموزش و دستور تهیه کوفته نیروانا

مواد لازم کوفته نیروانا

۵۰۰ گرم گوشت گاو بدون چربی

نصف قاشق چای خوری نمک دریا

یک عدد پیاز کوچک ، تکه شده

نصف قاشق چای خوری پودر سیر

یک و نیم قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی

سه چهارم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده

سه چهارم قاشق چای خوری خرد تکه های فلفل قرمز

سس فلفل به مقدار کافی

یک و نیم قاشق غذاخوری سس Worcestershire

یک سوم فنجان شیر بدون چربی

یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان

نصف فنجان خرده نان چاشنی

طرز تهیه کوفته نیروانا

ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد ( ۴۰۰ درجه فرنهایت ) قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا گرم شود.

یک کاسه آماده می کنیم و گوشت گاو ، نمک ، پیاز ، پودر سیر ادویه ایتالیایی، پونه، تکه های فلفل قرمز، سس فلفل و سس Worcestershire را با هم درونش مخلوط می کنیم.

سپس شیر ، پنیر پارمسان و خرده نان را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

و به کوفته های یک اینچی تبدیل می کنیم و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پخته شود

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>