اطلاعیه سایت
طرز تهیه اکبر جوجه
مواد لازم
جوجه کباب | یک کیلوگرم |
برنج | ۵ پیمانه |
رب انار شیرین | دو پیمانه |
لیموترش | یک کیلوگرم |
زعفران دم کرده | سه قاشق غذاخوری |
روغن مایع | سه پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه اکبر جوجه در منزل
اکبر جوجه یکی از غذاهای محلی استان مازندران است. اگر اهل کباب خوری در خانه باشید، حتما چندباری جوجه کباب زعفرانی را به جای اینکه به سیخ بکشید، با گوجه فرنگی سرخ کردهاید. انصافا خوشمزه هم میشود. اکبرجوجه هم همین جوجه کباب است با یکی دو تفاوت؛
۱- جوجهها را باید در آبلیمو، نمک و آب بخوابانید. روایت هست که میگویند یک روز باید تکههای مرغ را در محلول آبلیمو، آب و نمک بخوابانید. سه چهار ساعت هم کفایت میکند.
۲- بعد از این مدت، روغن را در تابهای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجهها در آن بچینید.
۳- جوجهها معمولا آب میاندازند. اگر اجازه بدهید کمی آبپز شوند، به سود خودتان کار کردهاید. آب جوجه که تمام شد، باید دو طرف گوشت طلایی شود. بعد از این از روغن بیرون بیاورید.
۴- روی جوجهها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید.
نکات
• این غذا برخلاف جوجه کباب زعفرانی، پیاز و زعفران ندارد. اما اگر دوست داشتید میتوانید زعفران و پیاز هم بزنید. خوشمزهتر میشود.
• ضمنا فراموش نکنید یک کاسه رب انار کنار دستتان بگذارید، لازم میشود.
• رسم است که اکبرجوجه را با پلو زعفرانی میخورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما برای درست کردن پلو زعفرانی، باید پلو کته درست کنید. وقتی آب برنج در حال حباب زدن است، زعفران دم کرده را اضافه کنید.
اکبر جوجه تهران,اكبر جوجه تهران,اکبر جوجه تهران سعادت آباد,اکبر جوجه در تهران,رستوران اکبر جوجه تهران,اكبر جوجه در تهران,بهترین اکبر جوجه تهران,شعبه اکبر جوجه تهران,اكبر جوجه شعبه تهران,اکبر جوجه خوب تهران,اکبر جوجه سعادت آباد,اكبر جوجه سعادت آباد,اکبر جوجه تهران سعادت آباد,رستوران اکبر جوجه سعادت آباد,اکبر جوجه در سعادت آباد,اکبر جوجه اصل,اكبر جوجه اصل,اکبرجوجه اصلی,اكبر جوجه اصلي,اکبر جوجه اصلی کجاست,اکبر جوجه اصل در تهران,اکبر جوجه اصل گلوگاه,رستوران اکبر جوجه اصلی,طرز تهیه اکبر جوجه اصل,طرز تهیه اکبر جوجه اصلی,اکبر جوجه در تهران,اكبر جوجه در تهران,رستوران اکبر جوجه در تهران,شعبه اکبر جوجه در تهران,رستوران اكبر جوجه در تهران,ادرس اکبر جوجه در تهران,اکبر جوجه تهران,اكبر جوجه تهران,اکبر جوجه تهران سعادت آباد,ادرس رستوران اکبر جوجه در تهران,اکبر جوجه ساری,اكبر جوجه ساري,رستوران اکبر جوجه ساری,قیمت اکبر جوجه ساری,آدرس اکبر جوجه ساری,اکبر جوجه در ساری,طرز تهیه اکبر جوجه ساری,اكبر جوجه اصل,اکبرجوجه اصلی,اکبر جوجه اصل,اكبر جوجه اصلي,اکبر جوجه اصلی کجاست,اکبر جوجه اصل در تهران,اکبر جوجه اصل گلوگاه,رستوران اکبر جوجه اصلی,طرز تهیه اکبر جوجه اصل,طرز تهیه اکبر جوجه اصلی,اکبر جوجه گرگان,رستوران اکبر جوجه گرگان,طرز تهیه اکبر جوجه گرگان,طرز تهیه اکبر جوجه گرگانی,قیمت اکبر جوجه گرگان,اکبر جوجه در گرگان,اکبر جوجه مشهد,اكبر جوجه مشهد,رستوران اکبر جوجه مشهد,اکبر جوجه در مشهد,اکبر جوجه شاندیز مشهد,آدرس اکبر جوجه مشهد,اکبرجوجه اصلی,اکبرجوجه اصلی کجاست,شعبه اصلی اکبرجوجه,شعب اصلی اکبرجوجه,شعبه های اکبرجوجه اصلی
حتما لازمه سه تا چهارساعت در ابلیمو باشه با نیم ساعت طعم خوبی میگیره من امتحان کردم درضمن من ابم نمیریزم چون طعم دلخواهم بهم نمیده
ممنون از راهنماییتون