• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه نان سنیت ترکیه ای

    آموزش دستور تهیه نان سنیت ترکیه ای

    طرز تهیه نان سمیت ترکیه

    آموزش دستور تهیه نان سنیت ترکیه ای

    مواد لازم

    آرد ۵۰۰ گ

    پودر مایه خمیر فوری ۱ ق س

    شکر ۱ ق چ

    بهبود دهنده ۲/۱ ق چ

    تخم مرغ ۲ عدد

    شیر ولرم ۱۲۰ میلی لیتر

    آب ولرم ۸۰ میلی لیتر

    نمک ۱ ق چ

    روغن مایع ۳ ق س

    کنجد تفت داده به مقدار لازم
    طرز تهیه

    در ظرفی مناسب آرد ، مایع خمیر ، شکر، بهبود دهنده و تخم مرغ را با قاشق چوبی همزده سپس مخلوط شیر ولرم و آب ولرم را به خمیر افزوده و در مرحله آخر نمک و روغن مایع را بیفزایید و با قاشق چوبی همزده سپس با دست به مدت ۸-۱۰ دقیقه ورز داده شود . مایع را در کاسه ای که کمی آرد پاشیده اید به صورت چانه گذاشته دوباره مقداری آرد پاشیده و با دستمال پوشانده و در محیطی نسبتاً گرم قرار دهید مدت استراحت ۵۰-۴۰ دقیقه می باشد خمیر ورآمده را روی سطحی به مدت ۱ دقیقه ورز داده و به ۶ قسمت به وزن تقریبی ۱۴۰ گرم تقسیم کنید . هر کدام از چانه ها را روی سطحی آرد پاشی شده لوله کنید سپس لوله باریک و بلند را دولا کرده به هم پیچ دهید و به صورت حلقه در آب معمولی که در کاسه می باشد فرو برده سپس در کنجد فراوان غلتانده در سینی چرب شده با فاصله به مدت ۲۰ دقیقه با پوشش استراحت دهید . فر را که از قبل داغ نموده اید با درجه ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه درطبقه وسط فر قرار دهید.

    نکته ۱ : در صورت چسبندگی کمی آرد بیفزایید .

    نکته ۲ : درصورت سفتی خمیر کمی شیر اضافه نمایید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی درمان
  • کتب حمل و نقل زبان اصلی
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • خرید کتاب فلسفه زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع تعمیر ونگهداری هواپیما
  • منابع اورجینال مقاومت مصالح
  • دانلود منابع مرجع هنر ارتباطات
  • هاردکپی کتاب های موسیقی
  • منابع اورجینال روان شناسی
  • خرید کتاب های تجارت از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>