خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه نان سنیت ترکیه ای
 modiseh 

آموزش دستور تهیه نان سنیت ترکیه ای

طرز تهیه نان سمیت ترکیه

آموزش دستور تهیه نان سنیت ترکیه ای

مواد لازم

آرد ۵۰۰ گ

پودر مایه خمیر فوری ۱ ق س

شکر ۱ ق چ

بهبود دهنده ۲/۱ ق چ

تخم مرغ ۲ عدد

شیر ولرم ۱۲۰ میلی لیتر

آب ولرم ۸۰ میلی لیتر

نمک ۱ ق چ

روغن مایع ۳ ق س

کنجد تفت داده به مقدار لازم
طرز تهیه

در ظرفی مناسب آرد ، مایع خمیر ، شکر، بهبود دهنده و تخم مرغ را با قاشق چوبی همزده سپس مخلوط شیر ولرم و آب ولرم را به خمیر افزوده و در مرحله آخر نمک و روغن مایع را بیفزایید و با قاشق چوبی همزده سپس با دست به مدت ۸-۱۰ دقیقه ورز داده شود . مایع را در کاسه ای که کمی آرد پاشیده اید به صورت چانه گذاشته دوباره مقداری آرد پاشیده و با دستمال پوشانده و در محیطی نسبتاً گرم قرار دهید مدت استراحت ۵۰-۴۰ دقیقه می باشد خمیر ورآمده را روی سطحی به مدت ۱ دقیقه ورز داده و به ۶ قسمت به وزن تقریبی ۱۴۰ گرم تقسیم کنید . هر کدام از چانه ها را روی سطحی آرد پاشی شده لوله کنید سپس لوله باریک و بلند را دولا کرده به هم پیچ دهید و به صورت حلقه در آب معمولی که در کاسه می باشد فرو برده سپس در کنجد فراوان غلتانده در سینی چرب شده با فاصله به مدت ۲۰ دقیقه با پوشش استراحت دهید . فر را که از قبل داغ نموده اید با درجه ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه درطبقه وسط فر قرار دهید.

نکته ۱ : در صورت چسبندگی کمی آرد بیفزایید .

نکته ۲ : درصورت سفتی خمیر کمی شیر اضافه نمایید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>