خانه » آشپزی و تغذیه » دسر ترشی،سالاد و بستنی » مراحل اموزش ترامیسو و دیزاین
 modiseh 

مراحل اموزش ترامیسو و دیزاین

تیرامیسو-1-600x400
اموزش دسر تیرامیسو

تیرامیسو یک دسر قدیمی ایتالیایی هست که خیلی هم پر طرفداره و مخصوصا چند سالیه که در ایران هم خیلی پر طرفدار شده و خیلی ها دوسش دارن. این دسر خیلی خیلی خوشمزه و عالی از ترکیب بیسکوییت هایی به اسم لیدی فینگر و یا کیک با نوعی کرم خاص که هم با تخم مرغ و پنیر و هم با خامه و پنیره درست میشه. در این مطلب طرز تهیه تیرامیسو با لیدی فینگر رو میذارم
مواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو
•بیسکوییت لیدی فینگر یک بسته
•تخم مرغ پنج عدد
•خامه فرم گرفته دو لیوان
•پنیر ماسکار پونه یک بسته
•شکر یک تا دو قاشق غذا خوری
•وانیل نصف قاشق چایخوری
•قهوه یک لیوان دم کرده غلیظ
•پودر کاکائو به مقدار لازم
بیسکوییت لیدی فینگر و خامه فرم گرفته برای تیرامیسو

دوستای گلم بیسکوییت لیدی فینگر رو میشه به شکل بسته ای از سوپر مارکت های بزرگ و یا شکلات فروشی ها تهیه کنید. بافت و دستور درست کردنش هم مثل شیرینی لطیفه اس. انشاالله در آینده مطلبش رو هم قرار میدم. خامه فرم گرفته هم متاسفانه هنوز روی سایت نذاشتم. سه چهار روش متفاوت از هم داره که انشالله اگر فرصت بشه بعدا توضیح میدم

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>