• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دسر ترشی،سالاد و بستنی » طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص

    طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص

    طرز-تهیه-کیک-شکلاتی

    مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
    • ۱ و ۴/۳ فنجان ( ۲۲۰ گرم ) آرد
    • شکر ۱ و ۴/۳ فنجان ( ۳۵۰ گرم)
    • ۴/۳ فنجان ( ۱۰۰ گرم ) پودر کاکائو
    • ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
    • نمک ۳/۱ قاشق چای خوری
    • ۲/۱ فنجان روغن مایع
    • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
    • وانیل ۱ قاشق چای خوری
    • شیر ۱ فنجان سرخالی و ماست ۲ قاشق غذا خوری
    • آب جوش ۱ فنجان سر خالی
    • پودر نسکافه فوری ( در صورت تمایل)

    کیک-شکلاتی

    طرز تهیه کیک شکلاتی

    شیر و ماست رو از قبل باهم مخلوط کنید و هم بزنید و بذارید حدود ده دقیقه بمونه.

    آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و نمک و پودر نسکافه فوری رو باهم مخلوط میکنیم و الک میکنیم. بعد شکر رو هم اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم و بهتره یک بار دیگه از الک درشت بگذرونیم
    روغن مایع و تخم مرغ و وانیل و لیوان حاوی شیر و ماستمون رو در ظرفی در حد مخلوط شدن هم میزنیم. البته کاملا باید باهم مخلوط و یکدست شده باشن.

    بعد مایع بالا رو به مواد خشکمون اضافه میکنیم و با دور آروم همزن یکی دو دقیقه میزنیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست بشن. حالا آب جوش رو با دقت و خیلی آروم به مواد اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه دیگه و اینبار با سرعت بالای همزن میزنیم. با اضافه کردن آب جوش مایع کیکمون خیلی رقیق میشه ولی مشکلی برای کیکمون پیش نمیاد. پس نگران نشید.

    کف قالب رو کمی چرب کنید و اگر نگران چسبیدنش بودید کمی پودر کاکائو هم کف قالب بریزید. مواد کیک رو در قالب بریزید و بذارید در فر بمدت ۲۵-۳۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۷ درجه سانتی گراد تا کاملا بپزه. دقت کنید که در یک ربع اول و حتی تا پخت کامل کیک تحت هیچ شرایطی در فر رو باز نکنید. چون پف کیکتون میخوابه.

    برای اینکه متوجه شید کیکتون کاملا پخته یا نه از یه خلال دندون برای تست استفاده کنید. تا انتها در کیک فرو ببرید. اگر دونه های خیس کیک به خلال دندون چسبید بدونید که هنوز نپخته.

    تنظیمات فر ها متفاوته و ممکنه شعله های فرتون کم و زیاد باشه و همین موضوع باعث میشه زمان پخت این کیک تا ۳۵-۴۰ دقیقه هم افزایش پیدا کنه. پس اگر میخواید کیکتون خوب بپزه و اذیت نشید قبل از هر چیز کسی رو بیارید تا فر رو براتون تنظیم کنه.

    اون دوستای گلی که فر ندارن توصیه میکنم که یه کیک پز تهیه کنید تا برای همیشه خیالتون راحت باشه. اصلا هم مشکلات فر رو نخواهید داشت. قیمتش هم در حال حاضر نسبت به فر و گاز های فر دار خیلی مناسبتره و تمام کارهایی که فر میتونه انجام بده انجام میده. فقط فضای کمتری داره.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب عمومی زبان اصلی
  • کتاب های طب فیزیکی و توانبخشی اورجینال
  • منابع اورجینال چکیده پایان نامه ها
  • خرید کتاب زبان اصلی طب اطفال
  • منابع اورجینال ساختمان داده
  • هاردکپی کتاب های متالورژی
  • خرید کتاب زبان اصلی ریاضیات گسسته
  • کتب آزمون آیمت ایتالیا زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی جانور شناسی
  • خرید کتاب های زبان اصلی جامعه شناسی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>