خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت ته چین ماهیتابه ای / عکس
 modiseh 

آموزش دستور پخت ته چین ماهیتابه ای / عکس

طرز تهیه ته چین ماهی تابه ای بسیار خوشمزه + عکس ته چین ماهی تابه ای

آموزش دستور پخت ته چین ماهیتابه ای / عکس

مواد لازم :

برنج : ۵ پیمانه
سینه مرغ : ۲ عدد
ماست (پرچرب) : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۵ عدد
روغن : ۱/۲ پیمانه
زعفران : چند ق غ
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرغ را با ادویه کم می پزیم بطوری که بعد از پختن فقط یک استکان آب داشته باشد. بعد از پخت استخان های مرغ را جدا می کنیم.

زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم. ماست را بهم میزنیم . نصف از زعفران حل شده در آب جوش را با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ در ماست می ریزیم و بهم می زنیم و گوشت مرغ ریش شده (درشت ریش کنید) را در ماست می خابانیم.

بهتر است از یک روز قبل مواد را در ماست بخوابانید.

پلو را آبکش می کنیم ته یک ظرف نسوز (من در ماهیتابه این کار را انجام دادم) دو عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت مرغ را در آن خواباندیم می ریزیم سه چهار کفگیر برنج در ماهیتابه ریخته و مایه با برنج خوب مخلوط می کنیم و در ته ظرف را با پشت قاشق حسابی صاف می کنیم.

مقداری مرغ روی برنج می چینیم (تقریبا همه طرف رو پر کند ) باز سه چهار کفگیر برنج و دوباره از گوشت مرغ روی برنج می ریزیم. در هر مرحله با پشت قاشق صاف می کنیم و فشار می دهیم تا له شود.

در آخر آب گوشت مرغ را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده و بقیه ماستی که در ظرف باقیمانده را مخلوط می کنیم و این مایه را روی سطح برنج می ریزیم.(ممکن است یک مقدار آب زیاد شود اما همان اجازه می دهد تا پلو نسوزد و بافت نرمی پیدا کند)

درب ماهیتابه را با دم کنی می پوشانیم و اول بمدت ۵ دقیقه با حرارت زیاد بعد از آن یک ساعت و نیم الی دو ساعت با حرارت کم و شعله پخش کن می گذاریم تا دم بکشد

منبع:آکا ایران

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>