• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » تغذیه ، رژیم و تناسب اندام » قرار دادن سیب زمینی خرد شده در آب باعث می شود پتاسیم سیب زمینی از آن خارج شود.

    قرار دادن سیب زمینی خرد شده در آب باعث می شود پتاسیم سیب زمینی از آن خارج شود.

    قرار دادن سیب زمینی خرد شده در آب باعث می شود پتاسیم سیب زمینی از آن خارج شود.

    سیب زمینی خرد شده را در داخل آب قرار ندهید

    قرار دادن سیب زمینی خرد شده در آب باعث می شود پتاسیم سیب زمینی از آن خارج شود.

    ۳۰۰۱۳۸۹

    قرار دادن سیب زمینی خرد شده در آب باعث می شود پتاسیم سیب زمینی از آن خارج شود.

    خیلی از خانم ها عادت دارند بعد از پوست کندن و خرد کردن سیب زمینی، برای آنکه رنگ آن تغییر نکند، آن را برای مدتی در کاسه ای پر از آب قرار دهند تا بعد برای سرخ کردن و گذاشتن در ته قابلمه از آن استفاده کنند، اما درباره این عادت باید گفت که این کار باعث می شود پتاسیم سیب زمینی از آن خارج شود.

    البته این کار برای افرادی که مبتلا به نارسایی کلیه هستند خوب است و حتی به آنها توصیه می شود که سیب زمینی را یک شب قبل پوست کنده و آن را خرد کنند و شب تا صبح در آب بگذارند تا پتاسیم آن کاملا خارج شود اما به افراد سالم توصیه نمی شود؛ چون در عین حال که در آب ریختن سیب زمینی سبب خارج شدن پتاسیم آن می شود، بر ویتامین های گروه B هم تاثیر گذاشته و سبب کاهش میزان آنها می شود.

    سیب زمینی منبع بسیار خوب ویتامین C نیز هست و گرچه در حین پخت مقدار قابل توجهی از این ویتامین از بین می رود، با این حال مقداری از آن باقی می ماند. بنابراین ریختن سیب زمینی خرد شده در آب حتی سبب از دست رفتن مقدار قابل توجهی از این ماده مغذی می شود.

    به عبارت ساده تر ریختن سیب زمینی در آب به افراد سالم توصیه نمی شود زیرا ارزش تغذیه ای این ماده غذایی را پایین می آورد ولی همان طور که گفته شد برای کسانی که به نارسایی کلیه دچارند، یکی از عادات غذایی مناسب است.

    در رابطه با نحوه پخت سیب زمینی نیز باید گفت این موضوع بستگی به هدف ما از مصرف سیب زمینی دارد. برای یک فرد میانسال یا سالمند توصیه می شود سیب زمینی را به شکل آب پز مصرف کند. برای کودکان کم سن و سال مصرف آن به شکل پوره همراه با شیر و کره توصیه می شود. به طور معمول شیوه سرخ کردن آن به دلیل جذب روغن بالایی که دارد خیلی توصیه نمی شود، جز برای بچه های لاغر. البته در این میان هم باید توجه کرد سیب زمینی خرد، سرخ و برشته نشود چون در این حالت این ماده غذایی کمی سمی خواهد شد. نحوه پخت دیگر سیب زمینی، تنوری کردن است که برای انجام آن سیب زمینی را لای فویل در فر می گذارند.

    فراموش نکنید که پوست سیب زمینی نیز منبع فیبر و ویتامین است. به همین دلیل مصرف آن توصیه می شود اما باید توجه داشت در این حالت حتما پوست سیب زمینی باید کاملا شسته شود زیرا خطر آلودگی با کودهای شیمیایی وجود دارد.

    در ضمن، اگر سیب زمینی جوانه زده باشد، حتما باید جوانه همراه با پوست سبز سیب زمینی تا جایی که خود سیب زمینی سبز رنگ شده است را جدا کرد و باقی را به مصرف رساند. یادتان باشد که این جوانه ها و قسمت های سبز رنگ سیب زمینی حاوی مواد سمی هستند که مصرف شان به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

    قرار دادن سیب زمینی خرد شده در آب باعث می شود پتاسیم سیب زمینی از آن خارج شود.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های داستان از آمازون
  • منابع اورجینال انالیز عددی
  • کتاب های زبان روسی اورجینال
  • دانلود منابع مرجع نظریه عملگرها
  • دانلود منابع مرجع تربیت بدنی
  • منابع اورجینال محیط بانی
  • منابع اورجینال برنامه نویسی عصبی زبانی
  • کتب خیاطی زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع ریه و تنفس
  • کتب شیمی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>