اطلاعیه سایت
طرز تهیه و مواد لازم برای شیرینی رژیمی و خانگی+ عکس
دیگر بهتر است دست از سر شیرینی های تکراری برای سفره عیدتان بردارید و شیرینی های جدید را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به شکر ندارد و به جای آن از خرما در آن استفاده شده است.
طرز تهیه و مواد لازم برای شیرینی رژیمی و خانگی+ عکس
مواد لازم برای شیرینی خانگی رژیمی
آرد : ۲۲۵ گرم
مارگارین : ۱۲۵ گرم
پودر شكر رژیمی ( اسپارتام ) : ۳۰ گرم
زرده تخممرغ : یك عدد
آب سرد : دو قاشق غذاخوری
وانیل : یك دوم قاشق چایخوری
مواد میانی شیرینی خانگی رژیمی
خرمای هسته گرفته : ۳۰۰ گرم
آب جوش : ۲۰۰ میلی لیتر
پودر هل : ۲ قاشق چایخوری
پودر گردو : ۱۰۰ گرم
روش تهیه شیرینی خانگی رژیمی
ابتدا آرد و پودر شكر را مخلوط كرده، داخل كاسهای گود میریزیم؛ سپس مارگارین را خرد كرده به همراه زرده تخم مرغ، آب و وانیل به مخلوط آرد اضافه میكنیم، تمامی مواد را با نوك انگشتان به خورد هم میدهیم و در آخر چند بار چنگ میزنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود.
خمیر را داخل یك كیسه نایلونی و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.
پس از این مدت ۱۵ دقیقه خمیر را در دمای محیط و روی میز كار میگذاریم تا دوباره به دمای محیط برسد؛ سپس آن را توسط وردنه روی میز آردپاشی شده به قطر حدودا نیم سانتیمتر پهن میكنیم.
با كاتر گرد كه قطر آن با قطر مهر همخوانی داشته باشد خمیر را كاتر زده داخل سینی فر میچینیم و روی هر بیسكویت دایرهای را یك بار مهر میزنیم.
بیسكویتها را روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم.
طرز تهیه مواد میانی برای شیرینی خانگی رژیمی
مدت پخت این بیسكویت حدود ۲۰ دقیقه است. كمی كه كف آن طلایی شد از فر خارج كرده و كنار میگذاریم تا سرد شود.
ابتدا خرما را كاملا ریز خرد میكنیم؛ سپس با آب جوش، پودر هل و گردو داخل ظرف مخصوص كرمپزی میریزیم و روی حرارت ملایم حدود سه تا چهار دقیقه بعد از به جوش آمدن كرم را میپزیم. از كرم حاصل هر بار مابین دو بیسكویت قرار داده و آنها را به هم جفت میكنیم.
این شیرینی حدود یك هفته داخل ظرف در بسته روی میز ماندگاری دارد.
طرز تهیه و مواد لازم برای شیرینی رژیمی و خانگی+ عکس