• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و دستور تهیه شیرینی پنیر خامه ای توت فرنگی

    آموزش و دستور تهیه شیرینی پنیر خامه ای توت فرنگی

    طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی

    آموزش و دستور تهیه شیرینی پنیر خامه ای توت فرنگی

    زمان مورد نیاز برای تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی 

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه

    مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

    مجموعاً: ۴۵ دقیقه


    مواد اولیه :
    پنیر خامه‌ای (نرم شده) ۱ بسته
    نمک ۱٫۲ قاشق چای‌خوری
    کره (نرم شده) ۱۶ قاشق غذاخوری
    شکر قنادی برای پاشیدن روی شیرینی
    آرد دو فنجان
    کرم داخل
    مربای توت‌فرنگی به میزان لازم
    پنیر خامه‌ای (نرم شده) ۱ بسته
    شکر قنادی ((اگر شیرین‌تر ترجیح می‌دهید مقدار بیشتری اضافه کنید)) ۱٫۲ فنجان
    عصاره‌ی وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

    طرز تهیه طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی:
    • در یک کاسه مناسب، پنیر خامه‌ای و کره را تا زمانی که نرم، روشن و پف کرده شوند هم بزنید.
    • آرد و نمک را به آن افزوده و تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند هم بزنید.
    • به آرامی روی تخته‌ای که قرار است خمیر را بر روی آن شکل دهید شکر قنادی بپاشید.
    • خمیر را به این تخته منتقل کرده و به آن شکل توپ بدهید.
    • سپس خمیر را به ۴ گلوله کوچک تقسیم کنید. هر کدام از گلوله‌ها را صاف‌کرده و روی هر خمیر شیرینی را با نوار پلاستیکی بپوشانید.
    • برای ۳۰ دقیقه خمیر را داخل یخچال بگذارید.
    • در همین حین، با ترکیب پنیر خامه‌ای، شکر قنادی و وانیل در کاسه‌‌ای دیگر، ماده‌ای که برای پر کردن داخل شیرینی است را آماده کنید.
    • تا زمانی که این مواد حالت خامه‌ای و نرم بگیرد هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید.
    • روی تخته‌ای که قرار است شیرینی‌ها را بر روی آن آماده کنید آرد بپاشید.
    • خمیر را از یخچال خارج کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بماند.
    • هر گلوله خمیری را تا ضخامت ۳٫۵ سانتی‌متر صاف کنید.
    • سپس آن‌ها را به شکل مربع‌های ۳ در ۳ ببرید.
    • مرکز هر مربع را با ۱٫۲ قاشق چای‌خوری از ترکیب پنیر خامه‌ای و ۱٫۲ قاشق چای‌خوری مربای توت‌فرنگی پر کنید. برای داشتن ظاهر زیباتر، از یک قیف شیرینی‌پزی استفاده کنید. شما می‌توانید محتوای داخل شیرینی را به صورت لایه‌ای (یک لایه روی لایه‌ی دیگر) بریزید.
    • لبه‌های مخالف خمیر را به مرکز آورده و روی ماده‌ی داخل شیرینی قرار دهید. درزها را به هم وصل کنید.
    • برای ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
    • فر را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید.
    • شیرینی را برای ۱۰ تا ۱۱ دقیقه یا تا زمانی که لبه‌های آن قهوه‌ای شوند بپزید.
    • سپس بگذارید کاملاً خنک شود.
    • اکنون می‌توانید شیرینی‌ها را سرو کنید.

    شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی را در ظرف‌هایی قرار دهید که هوا داخل آن نشود. تا ۳ ماه می‌توانید آن‌ها را در فریزر نگهداری کنید.

    منبع:sooran.com

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی مهندسی برق
  • کتاب های انتشارات اورجینال
  • منابع اورجینال علوم قانونی
  • خرید کتاب های مکانیک بدن دگردیس از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی جانور شناسی
  • منابع اورجینال فنگ شویی
  • خرید کتاب زبان های برنامه نویسی زبان اصلی
  • کتب رسانه زبان اصلی
  • کتاب های تفکر خلاق اورجینال
  • دانلود منابع مرجع جبر کامپیوتر
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>